Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox ovladač na PC

Pida SuXxX

Otázka

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jak mám udělat abych mohl hrát PES 08 na PC s ovladačem z xboxe ? Když ho tam jenom dám tak nejde je mi jasné,že to musím někde nastavit tak jsem dal Ovládací panely/Herní zařízení/Přidat ,ale tam už nvm který znich mám vybrat.Teda pokud to dělám správně a nemá se to dělat nějak jinak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

To musíš jinak...

Má to svoje vlastní drivery, tak si je najdi někde na www.microsoft.com. Ono se to nainstaluje, možná restartuje a potom to už funguje jak má, teda u mě to tak bylo...

A těch verzí driverů je víc, protože jsem tam měl jeden že po zmáčknutí Guide buttonu tam vyskočilo nějaký okno podobný tomu v Xku a svítil ten kruh okolo něj a po reinstalaci Windows jsem našel nějakej jinej a tam to s tim Guide buttonem vůbec nepočítalo (ani s těma diodama okolo)...

Jenom si to budeš možná muset nastavit to ovládání ve hře, ale to už je snad jasný :P

Edit: Tak jsem to našel: http://www.microsoft.com/hardware/download/DownloadResult.aspx?category=Gaming&type=Controller&name=pk_xbox_cont&os=XP_SP1〈=en :wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu