En3mY Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 cau vsici xboxari-chci se zeptat - ma nekdo tenhle mikrak na xko? http://www.playcentrum.cz/se-communicator-headset-xbox-360-371502.htm -jestli jo-zajima me:nic jinyho potrebovat nebudu,zapojim a uz ho muzu normalne pouzivat? -hral s nim nekdo CoD4? jak se v tom komunikuje,je nejaky aktivacni tlacitko na tom mikraku? -nebo mi doporucite nejakej jinej mikrak na xko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamikaze211 Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 jako takovej standart -jo zapojis to a hrajes - cod 4 sem nehral, ale myslim ze tam aktivacni tlacitko je a nebo pokud ne, tak je tam mute to vyjde na stejno a komunikuje se s tim dobre !!! - tento je dostacujici co se tyce pomer/cena/vykon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 ok dik kamikaze,aspon nekdo :cheesygrin: esli nekdo jeste nejak poradi,vadit mi to nebude ale stejne dik moc kamikaze :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 ja ho mel k elitu sice ho moc nepouzivam ale já jsem spokojenej :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 ja ho mel k elitu sice ho moc nepouzivam ale já jsem spokojenej :) skoda ze nereknes proc ses s nim spokojenej ale tak aspon ze napises ze ses spokojenej :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
En3mY
cau vsici xboxari-chci se zeptat - ma nekdo tenhle mikrak na xko? http://www.playcentrum.cz/se-communicator-headset-xbox-360-371502.htm
-jestli jo-zajima me:nic jinyho potrebovat nebudu,zapojim a uz ho muzu normalne pouzivat?
-hral s nim nekdo CoD4? jak se v tom komunikuje,je nejaky aktivacni tlacitko na tom mikraku?
-nebo mi doporucite nejakej jinej mikrak na xko?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts