Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Potřebuji poradit s ISO hrami.


suge

Otázka

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Čau potřebuju poradit.Mám FW 1.5 a dewhook ve kterém předělávám na FW 2.71.Mám 2DVD s ISO hrami,ale nevím jak je dát do psp,aby se mi spustili.Četl jsem nějaký návod,ale beznadějně proto prosím dobří lidé poradtě.Sem fakt bezmocný a nemůžu si nic zahrát.Děkuji

Nahraj si do PSP do nějakou z těch *.iso her. Přesněji na Root do složky, kterou jsi si vytvořil a to je složka ISO. Poté spusť PSP načti Devhook zapni emulaci (prostě to co děláš s Devhookem podle návodu), vlož do mechaniky UMD disc (!) a zapni hru..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
ASI MAM HALUCINACE, pac se mi zdalo, ze jsem tento topic pred 5minutami odstranil, protoze tu byl 2x a ty ho zalozis znova??

Být tebou bych to nechal na dobu zítřejší nebo pozítří, to už by tu byl takový nával těchto topiců, že by se už asi každý začal dívat i do těch co už mají stejný název jako ten co si chtěli vytvořit oni a zjišťovat, že se to tu už řešilo, nebo že se můžou přidat v žádosti o radu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu