stormje Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Zdravim koupil jsem si druhej bezdratak, ale kdyz ho zapnu, tak mi blikaj vsechny 4 diody a kdyz zmacknu to tlacitko ve predu (3 sipky) tak mi to zacne blikat dokola po jedny, nevite co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 slabý baterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 kámošoj to taky dělalo..bylo to baterkama EDIT: ok, byl rychlejší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červenec 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 dekuji za rychly postreh, ale ty baterky jsou 24 hodin na nabijecce a jsou uplne novy? Jedine ze bych zkusil jinej typ baterek.. EDIT: dal jsem jiny baterky a dela to porad..:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 potom se to vypne nebo ne ? a ten ovládač je taky nový ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červenec 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 potom se to vypne nebo ne ? a ten ovládač je taky nový ? ne blika to furt, mozna se to vypne az za hodne dlouho to nevim a neni novy ale vypada ze nebyl moc pouzivany.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 a xko máš zaplý nebo ho zapínáš tím ovládačem ? mě to někdy tak dělalo stačilo ho normálně zapnout tlačítkem na xku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červenec 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 a xko máš zaplý nebo ho zapínáš tím ovládačem ? mě to někdy tak dělalo stačilo ho normálně zapnout tlačítkem na xku . O dekuji na de vse:thanks::coolp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stormje
Zdravim koupil jsem si druhej bezdratak, ale kdyz ho zapnu, tak mi blikaj vsechny 4 diody a kdyz zmacknu to tlacitko ve predu (3 sipky) tak mi to zacne blikat dokola po jedny, nevite co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts