Senpu Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Tak chtel bych se zeptat kdo hraje tenhle americkej fotbalek od EA online,ze by jsem si treba daly vsichni mezi sebou.Tak rikejte kdo si zahraje a budu delat seznam hracu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 budu klidne hrat online .... americkej fotbal me bavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Taky bych si zahrál. Už EA vyřešila problémy se hraním po netu? Aby zas nebyly chyby jako u NHL07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Taky bych si zahrál. Už EA vyřešila problémy se hraním po netu? Aby zas nebyly chyby jako u NHL07 jaky chyby? ja to vopcas hraju to NHL a akorat musis mit psp na 333 nic vic teda pokud ja vim ale ten fotbalek bych si klido taky zkusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 jaky chyby? ja to vopcas hraju to NHL a akorat musis mit psp na 333 nic vic teda pokud ja vim ale ten fotbalek bych si klido taky zkusil Tak to si asi nehral NHL ligu co tady byla :dozey: , pane chytrý.... Já si klíďo taky zahraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 a hele nejmenuje se ta hra NCAA Football 2009 ?? protoze NFL 09 zatim jeste neni ... nebo v tom mam zmatek ... NCAA Football 2009 myslim ze jde pres infrastructure ... ja uz to mam stazeny takze kdo si semnou chce zahrat tak at se mi ozve na PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Srpen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Tak wartas mel pravdu NFL 09 ted vyslo (tady to ma Infrastructure) tak napiste kdo by zahral a uvidime :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 za 20 minut to budu mít stažený... pak bych klidně zapařil. Napište nějáký info sem do topicu název serveru a čas a já se napíchnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Srpen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 No ja ted jedu pryc a prijedu zejtra odpoledne tak zitra ve 3 by sis dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 možná jo, ještě nevím... napíšu sem zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.