Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP brick pls poradte


ZAPO

Otázka

Cus mam slimko 4.01 M33-2 a zkousel sem neco ve flash0 a nastal brick. psp chci zapnout a jen se rosviti power a zhasne za chvili je to fullbrick bo jen brick?? a de nak udelat aby mi pri reklamaci neslo opravit a dali mi novy a kdyz ne jak se to da spravit kdyz me na reklamaci poslou nekam?? prosim moc o jakekoli rady diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

zalohu tam v zadnem pripade nenahravej - ani svou, ani cizi, je to zaruceny brick.. kdo neveri, klidne natocim, nevim, kde se ty myty s nahranim vl. flash0 stale berou... - lidi co meli brick a vyzkouseli, mi daji za pravdu ;) (psal jsem si s vetsinou pak po ICQ co a jak dal..)

.. je to jen brick, pokud to das do zaruky, opravi ti ho a daji ti ho, nebo ti daji nove

.. total brick udelas pres pandoru, ale tou si to rovnou muzes i unbricknout, takze by byla hloupost to pres ni full brickovat..

.. nekam te rozhodne neposlou, kdyz jim reknes, ze se ti to stalo najednou,nebo pri update

(originalnim samo..)

.. full brick jde opravit jen vlastni zalohou, takze pokud si ji udelas [ ] (v pandore), muzes full brick kdykoliv opravit..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu