Dixo Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 prosimvas chcem si to nahodit ale stale mi to hadze corupted data nemate presny navod ako to mam nahodit pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 a davas to do spravny slozky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Červenec 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 jj sry sem si nevsimel co sem mal otevryte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anatolian Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 jj sry sem si nevsimel co sem mal otevryte Nejsem si uplne jistej ale nemelo by to jit do GAME nebo GAME150?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 dej to do ms0:/PSP/GAME a hlavně nesmíš to mít volně!Musi to byt ve složce transport tycoon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 nic skusil sem dat aj do game 150 prepisal semnazov aj sem vlozil potrebne subory z hry ale stale mi vyhadzuje corupted data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Není ta hra poškozená? Zkus stáhnout znovu, nejlépe odjinud ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anatolian Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 Mno ja ji stahl taky..dostal jsem chut..nasel jsem verzi pro slim,hra najede OK a kdyz je tam ta cerna obrazovka,kdyz se to snazi pripojit k netu,tak jelikoz wifinu doma nemam se to nepripoji a pak mi to napise,ze fatal error,ze to nemuze otevrit nejakej soubor..jesti je hra poskozena,nemate ji nebo aspon link na jinou verzi pro slim??Nebo aspon nejakou dobrou radu.na fatku jsem s tim problem nikdy nemel:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.