Javor1991 Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Mohl by mi někdo prosím poradit s druhou misou?:bash:tam postrilim pár vojáku pak tam bouchne ta cisterna (kamion) za plotem je mrtvola te něco ukradnu pak jdu žebříkem na horu k počítači a tam mi to napíše "no power" tak sem se chtel zeptat jak dal?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 pod mistnosi s pocitacem by mela bejt dlasi mala mistnost,myslim ze zamcena-odemknes ji tou kartou bo klicem cos ukrad tej mrtvole,zkus ji proskoumat,musis nak spustit vytah nebo co to bylo:D-primo pred cisternou------ASI,uz si to moc nepamatuju:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 no u toho no power-zapnes ty cerveny brejle (tusim ze sou elektromagneticky :D) a uvidis kabel kterej vede ke generatoru-prides k nemu a obnovis zdroj a pak zase pudes ke compu a zapnes ho...pak ti tam nabehnou capkove takze za stul a sejmout...pak jenom pujdes k tomu vytahu co je u cisterny a......uvidis :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 jj diky kuci :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 moh bych poprosit o dalsi pomoc pls?:-Duz sem to dlouho nehral lezi mi to na karte ale chtel bych se po case posunot uz trochu dal jenze sem se zasek u jakysiho chlapka je to nejspis nijakej boss ma myslim plamenomet a vsude jsou polozeny bomby a nevim jak ho zabit nebo co udelat?diky za rady xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 moh bych poprosit o dalsi pomoc pls?:-Duz sem to dlouho nehral lezi mi to na karte ale chtel bych se po case posunot uz trochu dal jenze sem se zasek u jakysiho chlapka je to nejspis nijakej boss ma myslim plamenomet a vsude jsou polozeny bomby a nevim jak ho zabit nebo co udelat?diky za rady xD ghah strilej do nej a snaz se trefit bombu s plynem co ma na zadech ;) a klikni na thx,prikazuju ti to:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Jak prikazuju ti to ?:-D:-D je to mozne?:-D no ale diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.