Javor1991 Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2008 Mohl by mi někdo prosím poradit s druhou misou?:bash:tam postrilim pár vojáku pak tam bouchne ta cisterna (kamion) za plotem je mrtvola te něco ukradnu pak jdu žebříkem na horu k počítači a tam mi to napíše "no power" tak sem se chtel zeptat jak dal?:psp: Citovat
bykk Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 pod mistnosi s pocitacem by mela bejt dlasi mala mistnost,myslim ze zamcena-odemknes ji tou kartou bo klicem cos ukrad tej mrtvole,zkus ji proskoumat,musis nak spustit vytah nebo co to bylo:D-primo pred cisternou------ASI,uz si to moc nepamatuju:lol: Citovat
En3mY Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 no u toho no power-zapnes ty cerveny brejle (tusim ze sou elektromagneticky :D) a uvidis kabel kterej vede ke generatoru-prides k nemu a obnovis zdroj a pak zase pudes ke compu a zapnes ho...pak ti tam nabehnou capkove takze za stul a sejmout...pak jenom pujdes k tomu vytahu co je u cisterny a......uvidis :cheesygrin: Citovat
Javor1991 Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 jj diky kuci :-D Citovat
Javor1991 Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 moh bych poprosit o dalsi pomoc pls?:-Duz sem to dlouho nehral lezi mi to na karte ale chtel bych se po case posunot uz trochu dal jenze sem se zasek u jakysiho chlapka je to nejspis nijakej boss ma myslim plamenomet a vsude jsou polozeny bomby a nevim jak ho zabit nebo co udelat?diky za rady xD Citovat
En3mY Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 moh bych poprosit o dalsi pomoc pls?:-Duz sem to dlouho nehral lezi mi to na karte ale chtel bych se po case posunot uz trochu dal jenze sem se zasek u jakysiho chlapka je to nejspis nijakej boss ma myslim plamenomet a vsude jsou polozeny bomby a nevim jak ho zabit nebo co udelat?diky za rady xD ghah strilej do nej a snaz se trefit bombu s plynem co ma na zadech ;) a klikni na thx,prikazuju ti to:lol: Citovat
Javor1991 Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 Jak prikazuju ti to ?:-D:-D je to mozne?:-D no ale diky za radu Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.