Guest Kyssi Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2008 Ahoj, Tak tohle by mě zajímalo - jak do svého DSka investujete? dokupujtee nějaké ty doplňky? Abych prolomil ostych tak začnu a doufám, že se přidáte Jelikož své NDS využívám stále častěji a častěji, hry, filmy (kvalita není až tak špatná - je slušná :) ) poznámky + kontakty, tak mě občas naštve nedostatek energie. uvažoval sem i o koupi druhé baterie, že by se jen přehodila, to ovšem neřeší nic na tom, když budu týden mimo zásuvky na dobíjení. Takhle bych to dobíjel i no. Máte někdo tu solární nabíječku? jaká je? co na ni říkáte? no a dále - samozřejmostí je protector bag na cesty + taková ta ochraná plastová mrcha kolem nintenda aby když by spadlo se tomu tolik nestalo (jde s tím i hrát...) P.S. ještě sem to nepropočítával, ale nevyšlo by levněji si ji sestrojit vlastnoručně? Citovat
NexusWright Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 Doplňky samozřejmě mám a klidně doporučím, mám jich docela hodně, přecejen se projevilo, že NDS mám mnohem ale mnohem delší dobu jak PSP tak jsem ještě stihl koupit spoustu kravinek, za který bych si koupil další nový DSko :D Jestli bys měl zájem tenhle post editnu, ale protože jsou zrovna 3 ráno, tak se mi do toho moc nechce :D Ráno ;) Airfoam case: Černej, což trošku neladí s mým DSkem ale budiž XD Nabíjecí stojan svítící: Nabíječka do auta na cesty: ÁÁÁÁ velké finále: Dialga stylus: Z preorderu Pokemon Diamond :love: Citovat
Guest Kyssi Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 Doplňky samozřejmě mám a klidně doporučím, mám jich docela hodně, přecejen se projevilo, že NDS mám mnohem ale mnohem delší dobu jak PSP tak jsem ještě stihl koupit spoustu kravinek, za který bych si koupil další nový DSko :D Jestli bys měl zájem tenhle post editnu, ale protože jsou zrovna 3 ráno, tak se mi do toho moc nechce :D Ráno ;) samo že bych měl zájem, třeba se přidá i někdo jiný a pro někoho to bude naopak inspirace :bash: Citovat
xDante1986 Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2008 jediný co mám navíc tak svítící stylusi :) že vám srkz ně proudí světlo když jezdíte po dotykáči jinak ne :) Citovat
NexusWright Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2008 UKAŽ MI TO :love: (To byl Sylar pro ty, co se někdo nedívají na Heroes) Citovat
Guest Kyssi Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2008 jediný co mám navíc tak svítící stylusi :) že vám srkz ně proudí světlo když jezdíte po dotykáči jinak ne :) ukáž nám tu tvoji hračku :love::love:, kvuli takovému bych si i ... no udělal bych hodně věcí :cheesygrin: V anglii když sem teďka byl, měli (v londýně) skoro na každém rohu shop s Ds/Psp, a tam byl člověk jako v ráji - ceny se mi zdáli nižší, ale výběr větší - kožená pouzdra, teleskopický stylus...atd. Citovat
xDante1986 Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2008 normální stylus :) ale průsvitný aby natahoval světlo od dotykáče:) no běžné to není tuším že to mám z anglie ale tu to taky půjde určo sehnat :) Citovat
abito Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2008 ja nemam zatial zadne doplnky netreba .. ale v budoucnu mozna jo .. a nemohl bys nam sem hodit niake to foto toho stylusu ?? :) Citovat
alesek__ Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2008 http://www.battery.cz/baterie-csb-gp6120-v1424 udelej si neaky vynuti pro tranformaci napeti aby byl přesnej pro ndsko a mužeš hrat přez mesic :D Citovat
abito Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2008 to bych radej neskousal .... newim ale nezda se mi napajat takouto baterii k ds-ku .. na to sou baterie ( externi ) urcene pro hraci konzole a ne napajat zaloznu bateriik nds .. :) tod muj nazor Citovat
Guest Kyssi Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2008 http://www.battery.cz/baterie-csb-gp6120-v1424 udelej si neaky vynuti pro tranformaci napeti aby byl přesnej pro ndsko a mužeš hrat přez mesic :D ale tím se trochu sníží mbilita Dska ne? přecejenom je ozdíl nosit v kapse řádově dekagramy oproti 2 kilům :wohow: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.