MarW10 Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Prodal sem jedinou svoji hru na UMD disku a ted mi nefachaj isa.Mám prostě FW 1.5 a pres devhook spoustim 2.71 jak to smazu nebo upravim aby to fachalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 buď spouštěj hry jenom pro 1.50, pořiď si nějaké umd (krom filmu) nebo si nainstaluj SE-C, které zvládá isa bez umd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 buď spouštěj hry jenom pro 1.50, pořiď si nějaké umd (krom filmu) nebo si nainstaluj SE-C, které zvládá isa bez umd Ale nezvlada vsechny, takze UMD potrebujes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 už je tady topic o tom predtim .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MarW10
Prodal sem jedinou svoji hru na UMD disku a ted mi nefachaj isa.Mám prostě FW 1.5 a pres devhook spoustim 2.71 jak to smazu nebo upravim aby to fachalo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts