shadow.wizard Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 3.02OE-B (Open Edition) Takze mame tu opat novy CF od D_A a co nam nove ponuka?! To je nejake info by myschoo from PSPZONE A čo by mal tento nový CF priniesť? No predovšetkým FULL SPEED PS1 emu podporujúci VŠETKY hry! Áno, DAX našiel cestu ako spúšťať klasické .iso image súbory všetkých PSX hier a tak sa možno čoskoro dočkáme nečakaného prevratu. Takto by sa nám do rúk dostala zbierka niekoľko 1000 hier s PS1 a zahrali by sme si ich na PSP. Update CF by mal výjsť dnes, nanajvýš zajtra. Stahujte ho tu http://dl.qj.net/index.php?pg=12&fid=11922 Install: 1. Zlozku OEB_UPDATE skopirujte do GAME150 (x:/PSP/GAME150) 2. Chodte v PSPcku do Game a spustite instalaciu ktora bude velmi kratka... 3. 3.02OE-B je na svete... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 super, DAX je proste borec :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 mam upnout z OE-A? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 muzu updejtovat primo z 3.02OE-A ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 muzu updejtovat primo z 3.02OE-A ?No a z kade by si to chcel updatovat?! :mrgreen: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 muzu updejtovat primo z 3.02OE-A ?z niceho jinyho to ani nejde :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 hehe to sem chtel slyset ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 hurá, eště nemam ani áčko ale už se na to chystam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Tak na tohle jsem čekal, nejspíš půjdu do toho. Funguje tam normálně browser? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Tak na tohle jsem čekal, nejspíš půjdu do toho. Funguje tam normálně browser?pujde stejne jako na 3.02OE-A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Už ho mám taky! D_A je prostě fakt machr :) . Teď sosám PSX hry jak o závod :D . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Hmm to je dobrá zpráva, ale ne pro mě. :-( No snad brzo vyjde něco pro nás s TA-082, už bych si chtěl zahrát Spyra, apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Mno podle mě ty PSX hry upravený pro PSP, co jsou tady ke stažení, by Ti měli fingovat i na ofiko FW 3.02. Ale to nevím jistě, včera jsem psal WitkoviS, ať to vyzkouší (má ofiko FW) - zatím se neozval. Ale vlastně kdybys updatoval na 3.02, tak nemůžeš hrát ISO, takže asi nic :( . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Tak až tohle mě donutilo k updatu a naštěstí vše naprosto v pohodě. Kupovidu žádnej zásek, i System settings jede :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 3.02OE-B (Open Edition) Takze mame tu opat novy CF od D_A a co nam nove ponuka?! To je nejake info by myschoo from PSPZONE A čo by mal tento nový CF priniesť? No predovšetkým FULL SPEED PS1 emu podporujúci VŠETKY hry! Áno, DAX našiel cestu ako spúšťať klasické .iso image súbory všetkých PSX hier a tak sa možno čoskoro dočkáme nečakaného prevratu. Takto by sa nám do rúk dostala zbierka niekoľko 1000 hier s PS1 a zahrali by sme si ich na PSP. Update CF by mal výjsť dnes, nanajvýš zajtra. Stahujte ho tu http://dl.qj.net/index.php?pg=12&fid=11922 Install: 1. Zlozku OEB_UPDATE skopirujte do GAME150 (x:/PSP/GAME150) 2. Chodte v PSPcku do Game a spustite instalaciu ktora bude velmi kratka... 3. 3.02OE-B je na svete... kam mam dat slozku popstation?diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 3.02OE-B (Open Edition) Takze mame tu opat novy CF od D_A a co nam nove ponuka?! To je nejake info by myschoo from PSPZONE A čo by mal tento nový CF priniesť? No predovšetkým FULL SPEED PS1 emu podporujúci VŠETKY hry! Áno, DAX našiel cestu ako spúšťať klasické .iso image súbory všetkých PSX hier a tak sa možno čoskoro dočkáme nečakaného prevratu. Takto by sa nám do rúk dostala zbierka niekoľko 1000 hier s PS1 a zahrali by sme si ich na PSP. Update CF by mal výjsť dnes, nanajvýš zajtra. Stahujte ho tu http://dl.qj.net/index.php?pg=12&fid=11922 Install: 1. Zlozku OEB_UPDATE skopirujte do GAME150 (x:/PSP/GAME150) 2. Chodte v PSPcku do Game a spustite instalaciu ktora bude velmi kratka... 3. 3.02OE-B je na svete... kam mam dat slozku popstation?diky To je programek na PSX hry aby ti prave sly na PSP, takze nikam jen ten prvni adresar jak pise shadow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 nikam..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Ajo uz sem to pochopil.nez sem ten prispevek preeditoval uz tu byly 2 odpovedi,thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 poradte mam updatovat vcere jsem sel na OE-A tak newim.PS1 hry hrat asi fakt zatim nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 poradte mam updatovat vcere jsem sel na OE-A tak newim.PS1 hry hrat asi fakt zatim nebudu. jo updatuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 kolik ma ten update mb. neak se mi nezda ze by mel jen 45kb :-O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 mno ma přesne tech 45 kilo..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 aha dik jdu tedy na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Já už sem to updatoval :)Pohodička :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 uz na tom jedu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts