LOPO_X Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Cest lidi v praci ( delam na kalirne ) jsme se nataceli jak kalime ocelove desky pro jednu firmu tak sem se chtel podelit o video i s vama. Doufam ze se aspon nekdo podiva. Myslim ze je to aspon trochu zajimave ( teplota 960 stupnu ). Ten tlusty skret na videu jsem ja tak se nelekejte. http://www.edisk.cz/stahni/39897/17072008008__2_.avi_24.02MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Zajimavy :D:D:D .... BTW není vám v těch kombinézách trochu horko? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Ty kombinezy musi byt a horko v nich bohuzel je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Ty kombinezy musi byt a horko v nich bohuzel je. musi? A jakej je duvod? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Jsou napustene nejakym sajrajtem ktery chrani pred spalenim. Stejne ty kombinezy moc dlouho nevydrzi jak u toho postojite trochu dele tak uz se z nich zacne kourit a docela to smrdi a rukavice ty mi hori skoro porad. Mozna to pujde videt i na videu jak z nich vylitne takovy cmoud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 18, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 musi? A jakej je duvod? :D Ty voe je u takovyho zaru a bude tam stat nahej ne ? :D No jinak urcite skouknu az budu doma . btw , kamos dela taky z oceli , je umelecky kovar a dela nekde v kovarne na pasove vyrobe , maji tam nejak 70 stupnu rikal , hnus prace , dycky celej cernej jak skonci od grafitu :D Ja bych to teda nedelal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Pěkná práce, poklona pánům hutníkům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 e-e kalicum :-) jinak ta prace me dost bavi a jeste mam dokonce cas parit na PSP programy na ohrev byvaj kolem 3,5 hod to je panecku cekani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Ten tlusty skret na videu jsem ja tak se nelekejte. Spíš si nás měl varovat před tím Jožinem co to natáčel toho jsem se lekl na konci :D jinak zajimavý video, ale čekal jsem nějaký happyend :) btw. taky jsem si vždycky přál být profesionální kalič, ale takhle jsem si to nepředstavoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Ten jozin se fakt jmenuje jozka ( pepa ) a je to prvotridni degen a uz ho nemuzu ani citit je to vyfetovana hlava a pracuje tam sotva mesic. Jeste ze pristi tyden bude odpoledni a ja si spocnu ( u PSP ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.