Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kaleni oceli

LOPO_X

Recommended Posts

Cest lidi v praci ( delam na kalirne ) jsme se nataceli jak kalime ocelove desky pro jednu firmu tak sem se chtel podelit o video i s vama. Doufam ze se aspon nekdo podiva. Myslim ze je to aspon trochu zajimave ( teplota 960 stupnu ). Ten tlusty skret na videu jsem ja tak se nelekejte.

http://www.edisk.cz/stahni/39897/17072008008__2_.avi_24.02MB.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou napustene nejakym sajrajtem ktery chrani pred spalenim. Stejne ty kombinezy moc dlouho nevydrzi jak u toho postojite trochu dele tak uz se z nich zacne kourit a docela to smrdi a rukavice ty mi hori skoro porad. Mozna to pujde videt i na videu jak z nich vylitne takovy cmoud.

Odkaz ke komentáři

• Moderators
musi? A jakej je duvod? :D

Ty voe je u takovyho zaru a bude tam stat nahej ne ? :D

No jinak urcite skouknu az budu doma .

btw , kamos dela taky z oceli , je umelecky kovar a dela nekde v kovarne na pasove vyrobe , maji tam nejak 70 stupnu rikal , hnus prace , dycky celej cernej jak skonci od grafitu :D

Ja bych to teda nedelal :D

Odkaz ke komentáři

Ten tlusty skret na videu jsem ja tak se nelekejte.

Spíš si nás měl varovat před tím Jožinem co to natáčel toho jsem se lekl na konci :D

jinak zajimavý video, ale čekal jsem nějaký happyend :)

btw. taky jsem si vždycky přál být profesionální kalič, ale takhle jsem si to nepředstavoval :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu