LOPO_X Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 Cest lidi v praci ( delam na kalirne ) jsme se nataceli jak kalime ocelove desky pro jednu firmu tak sem se chtel podelit o video i s vama. Doufam ze se aspon nekdo podiva. Myslim ze je to aspon trochu zajimave ( teplota 960 stupnu ). Ten tlusty skret na videu jsem ja tak se nelekejte. http://www.edisk.cz/stahni/39897/17072008008__2_.avi_24.02MB.html Citovat
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 Zajimavy :D:D:D .... BTW není vám v těch kombinézách trochu horko? :D Citovat
LOPO_X Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 Ty kombinezy musi byt a horko v nich bohuzel je. Citovat
Sim3to Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 LOPO_X napsal: Ty kombinezy musi byt a horko v nich bohuzel je. musi? A jakej je duvod? :D Citovat
LOPO_X Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 Jsou napustene nejakym sajrajtem ktery chrani pred spalenim. Stejne ty kombinezy moc dlouho nevydrzi jak u toho postojite trochu dele tak uz se z nich zacne kourit a docela to smrdi a rukavice ty mi hori skoro porad. Mozna to pujde videt i na videu jak z nich vylitne takovy cmoud. Citovat
Moderators romeno Odesláno Červenec 18, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 Sim3to napsal: musi? A jakej je duvod? :D Ty voe je u takovyho zaru a bude tam stat nahej ne ? :D No jinak urcite skouknu az budu doma . btw , kamos dela taky z oceli , je umelecky kovar a dela nekde v kovarne na pasove vyrobe , maji tam nejak 70 stupnu rikal , hnus prace , dycky celej cernej jak skonci od grafitu :D Ja bych to teda nedelal :D Citovat
huhla Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 Pěkná práce, poklona pánům hutníkům. Citovat
LOPO_X Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 e-e kalicum :-) jinak ta prace me dost bavi a jeste mam dokonce cas parit na PSP programy na ohrev byvaj kolem 3,5 hod to je panecku cekani Citovat
Rune Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 LOPO_X napsal: Ten tlusty skret na videu jsem ja tak se nelekejte. Spíš si nás měl varovat před tím Jožinem co to natáčel toho jsem se lekl na konci :D jinak zajimavý video, ale čekal jsem nějaký happyend :) btw. taky jsem si vždycky přál být profesionální kalič, ale takhle jsem si to nepředstavoval :D Citovat
LOPO_X Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 Ten jozin se fakt jmenuje jozka ( pepa ) a je to prvotridni degen a uz ho nemuzu ani citit je to vyfetovana hlava a pracuje tam sotva mesic. Jeste ze pristi tyden bude odpoledni a ja si spocnu ( u PSP ) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.