Lekis Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Cus lidi potreboval bych neco poradit, koupil jsem si HDD 20 GB a pise mi to ze je tam jenom 13,7 GB volneho mista a pritom tam nemam ani jeden soubor da se nejak naformatovat nebo neco takoveho, pls poradte, diky.:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 To je normální to má každej, zbytek si to vyhradí na savy atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 hmm to mas dobry, ja ma 9.9GB:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L1ST3r Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 tak na něm máš asi něco nahráty ještě:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Bože, to, že máš napsané 13,9 gb je uplně normální ... Něco si Xbox bere jako "mezi" paměť ... Mají to tak všichni a prostě to tak je, nic s tím neuděláš ... Bylo to zmíněno Xkrát .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lekis Odesláno Červenec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 7 GB na savy-to ten Microsoft prehnal :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Amper Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 me to dela taky, to uz je asi normalni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 7 GB na savy-to ten Microsoft prehnal :D Jesus, těch 13,9 gb máš na savy a ostatní blbosti, ten zbytek, to jest těch 7 gb je ta "mezipamět", kterou hry využívaj jako další pamět, tzn. rychlejšíé loadingy etc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lekis
Cus lidi potreboval bych neco poradit, koupil jsem si HDD 20 GB a pise mi to ze je tam jenom 13,7 GB volneho mista a pritom tam nemam ani jeden soubor da se nejak naformatovat nebo neco takoveho, pls poradte, diky.:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts