Anareus Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2006 Cafte, ted sem dostal nový PSP (to starý sem rozflákal) a ono mi nebere kartu nevíte někdo co s tim???
0 ramalamadingdong Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2006 Cafte, ted sem dostal nový PSP (to starý sem rozflákal) a ono mi nebere kartu nevíte někdo co s tim???kdyz ji tam vlozis ja ti blika ta dioda na boke :?:
0 Anareus Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2006 Cafte, ted sem dostal nový PSP (to starý sem rozflákal) a ono mi nebere kartu nevíte někdo co s tim???kdyz ji tam vlozis ja ti blika ta dioda na boke :?: Bliká furt jak blbá.... a oranžově :) ale bliká pořád a stále a dost zuřivě
0 ramalamadingdong Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2006 Cafte, ted sem dostal nový PSP (to starý sem rozflákal) a ono mi nebere kartu nevíte někdo co s tim???kdyz ji tam vlozis ja ti blika ta dioda na boke :?: Bliká furt jak blbá.... a oranžově :) ale bliká pořád a stále a dost zuřivě tak to nevim kamaradovi to taky delalo ale on mel tu kartu vadnou :lol:
0 Anareus Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2006 Ta karta je jedna 2gb a druhá 32 mb..... A ani jedna nejde a ta první je vyzzkoušená na mym prvnim PSP
0 Osmen Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2006 tak bez reklamovat asi , bude to poazena ctecka karty v psp ... podle me ... kdyz to nebere ani jednu ...
0 Anareus Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2006 No tak to je problem... Je to sice novy, ale firmware 1.52 tudiz ne z obchodu...
0 Lost Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2006 Hmm jak říka osmen bude to nejdpíš pokažená čtečka na karty v psp jen mě ještě zajíma jaké jsou to karty sony nebo sandisk?Řekl bych že tam 32mb asi sony ale co ta 2GB?
0 H4nys Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2006 No tak to je problem... Je to sice novy, ale firmware 1.52 tudiz ne z obchodu... nekdo te pekne oj*bal ... vedel ze je spatma ctecka karet tak ti to prodal...
0 Anareus Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2006 Ta 2GB to je sandisk. Zkouseli sme jeste 64MB sony a na tu to taky neslo... Ale ted se podaril prulom. Kdyz najedu v menu na save data utilities zmacknu krizek, tak napise ze neni vlozena karta. Tehdy ji vyndam a zase zandam a najednou ji to objevi. Tu malou bez problemu, ta jede, ale tu velkou ne....
0 shobull Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2006 dufam ze vkladas spravnou stranou do psp :D (nediv sa, uz aj to tu bolo)
0 Lost Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2006 Anareus: Takže ta sony 64MB jede normalně? shobbull: :-D to snad ani nejde ne :-D
0 Anareus Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2006 Tak teda nevim, nejak se to ted rozjelo... Upgradeovali sme na 2.00 pak sme se pohrabali v ty ctecce.. (nejaky ty kontakty) a mensi karty jedou vsechny v pohode, a ta vetsi nejak divne ale taky... Toz to vypada ze to PSP nekde dlouho lezelo ve vlhcim prostredi...
0 -cream´c Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 hele stalo se mi to taky....blika ta dioda a 1GB kartu to nechce precist! jenomze tam je firmware 2-71C takze reklamaci nemuzou vzit PROSIM PORADTE CO S TIM :evil:
0 -cream´c Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2007 Tak teda nevim, nejak se to ted rozjelo... Upgradeovali sme na 2.00 pak sme se pohrabali v ty ctecce.. (nejaky ty kontakty) a mensi karty jedou vsechny v pohode, a ta vetsi nejak divne ale taky... Toz to vypada ze to PSP nekde dlouho lezelo ve vlhcim prostredi... Jak ste mohli Upgradovat kdyz nefunguje karta?? trochu nepobiram....
0 brin Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2007 Mensi karty jely. Obcas. Jo a prosrikni to kontaktolem - rozdelej, prostrikni , nech vyschnout a zadelej.
0 Koki Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2007 jestli ti to najde tu malou 32MB tak skus udělat DOWNGRADE z Fw 1,52 na Fw1,5 uvidiš co to udělá :arrow:
Otázka
Anareus
Cafte, ted sem dostal nový PSP (to starý sem rozflákal) a ono mi nebere kartu nevíte někdo co s tim???
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts