Guest Bzucak Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Zdravim.Mám prozbu... s kámošem jsme si pořídily PSPčka a máme nato Ridge Racer, ale nevíme jak to pařit spolu.nevíme jak se na sebe připojit.Zkoušel jsem snad všechno a nějak ne a ne se spojit.Poraďte někdo prosím !díkas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 jestli máte jen jedno umd tak si ho musíte během připojování měnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lost Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Ještě jsem Ridge Racer nehral ale nemá to nějaky multiplayer?A to měnění UMD nespadne ti hra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Ještě jsem Ridge Racer nehral ale nemá to nějaky multiplayer?A to měnění UMD nespadne ti hra? Nespadne, když to děláš ve správnou dobu. Je to jako u PC, některá data si to (PSP i PC i PSX) načte dopředu kvůli plynulosti a "bere" si je z paměti. Proto můžeš vytahovat UMD disc :). Jinak psal už o tom Dutch snad v topicu "Pro Začátečníky", jde to jen u některých her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.