Smajlík Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Brej, nekde jsem tu cetl, ze elite tezce flashuje... Je to pravda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Asi podle mechaniky)))nee?! :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smajlík Odesláno Červenec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Nekde jsem to tu cetl, ale ted uz to nemuzu najit... Asi to ted bude uz stejny... Jenom podle mechaniky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Mělo by to být stejný až na mechaniku Lite-on...ta nejde flashnout :dozey: takže jestli jí máš tak máš problém :D ale tahle mechanika není jenom v Elitě;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 je jedno jestli je to arcade,premium nebo elite. zaleží jen na mechanice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VoKoCA Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 Když má někdo tu lite-on, nejde pak třeba nějak ta mechanika vyměnit za jinou? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martin112 Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 nn nejde pokud se do mechaniky nedostanes a to nedostanes:-( tak ani nemuzes spofovat za jinou prepsanim klice podle mne se to pude resit SNAD nejakym chipem ale flash uz asi nepude mozny na tyto typy mechanik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 nn nejde pokud se do mechaniky nedostanes a to nedostanes:-( tak ani nemuzes spofovat za jinou prepsanim klice podle mne se to pude resit SNAD nejakym chipem ale flash uz asi nepude mozny na tyto typy mechanik jak rika martin jedině modchipem "Infectus" kterej napajite na zakladni desku xboxe a vytahnete z NAND ten klič nebo ho zmenit za jiny....s timdhle chipem se da xbox i odbanovat a downgradovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matz Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 jak rika martin jedině modchipem "Infectus" kterej napajite na zakladni desku xboxe a vytahnete z NAND ten klič nebo ho zmenit za jiny....s timdhle chipem se da xbox i odbanovat a downgradovat...A nevis kolik takovy cip stoji?Pripadne kde se da sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Smajlík
Brej, nekde jsem tu cetl, ze elite tezce flashuje... Je to pravda?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts