hlada91 Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 čus lidi, jaký formáty xko přehrává? Kromě DVD filmů mi na tom nejde nic pustit, načte to .avi ale nepřehraje ho to a třeba .mpg to ani nenačte? Jde to nějak obejít nebo něco? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 19, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 avi to cte jen musis byt pripojenej na live aby si to stahlo codec... Jinak prehrava jeste wmv necekane :D a mpeg myslim bezproblemu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hlada91 Odesláno Červenec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 no mě to mpeg ani neukáže.......to avi to alespon ukaže že tam je :-D..čím to? :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hlada91
čus lidi, jaký formáty xko přehrává? Kromě DVD filmů mi na tom nejde nic pustit, načte to .avi ale nepřehraje ho to a třeba .mpg to ani nenačte? Jde to nějak obejít nebo něco? Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts