Steel Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Zdravím chtěl jsem se zeptat , když si koupim xbox a nechám si ho oflashovat od nekoho kdo neporuší plomby a mohl by mi tam rovnou dát i toto http://www.playcentrum.cz/aurora-blue-xbox-360-410001.htm ? A neporušila by se mi tim zaruka?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Myslím že kvůli tomhlu se nemusí ani otevírat xbox víš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Červenec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Musi kvuli tomuhle jo :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Musi kvuli tomuhle jo :P U tohohle snad staci rozebrat jen ten plastovej kryt kde neni tusim samolepka, ale nejsem si jist, ale kdyz uz ti to nekdo bude flashovat tak at ti to tam rovnou da:) ale priprav si tedy vic penizku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 plomba se sundávat nemusí je to pod plastovým krytem:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 ale napájení se očividně připojuje na vnitřnosti xka, takže asi bude nutný to rozdělat celý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Červenec 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 No ale prý když si to tam dám tak se ztratí záruka psali v tom obchodě když se je na to ptali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 ale napájení se očividně připojuje na vnitřnosti xka, takže asi bude nutný to rozdělat celý pravda...blboňi proč to nedali přes usb xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Červenec 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 No a mohl by mi to teda udělat nekdo rovnou kdyz to bude flashovat? a ztratim tim zaruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 No a mohl by mi to teda udělat nekdo rovnou kdyz to bude flashovat? a ztratim tim zaruku? podle toho estli poškodíš plombu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Červenec 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 No tak ja bych to dal nekomu kdo to umi zeo nejspis tomu : Kanalizator ten by to snad mohl zvladnout :) ale kdyby se mi s tim neco stalo tak to zase musim sundat ne? :D to je takovy blby jim to posilat vytunenej xbox :D by asi poznali :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 Přesně jak říkáš, to by poznali :cheesygrin: Ale stejně, když půjde tvůj xbox na reklamaci, tak by jsi měl vrátit původní firmware, takže ti to může ten člověk taky sundat, jak bude odflashovávat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 ztratis i kdyz budou pozkozeny sroubky ci neco jineho oni to kontrolují ne jenom plombu !!!! a tímhle si porušíš zaruku jen co to pujde zpatky na opravu tak to jen odflashnes plus tohle odstranis tzv odpojis a je to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 ztratis i kdyz budou pozkozeny sroubky ci neco jineho oni to kontrolují ne jenom plombu !!!! a tímhle si porušíš zaruku jen co to pujde zpatky na opravu tak to jen odflashnes plus tohle odstranis tzv odpojis a je to! Ríká se, že kontrolují šroubky atd. Ale kámošovo xko bylo už dvakrát na reklamaci s tím, že posledně když jsme to odflashovávali, tak na dvou místech praskl kryt pod samolepkou, ale žádnej problém nebyl. Přišel novej xbox :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Steel
Zdravím chtěl jsem se zeptat , když si koupim xbox a nechám si ho oflashovat od nekoho kdo neporuší plomby a mohl by mi tam rovnou dát i toto http://www.playcentrum.cz/aurora-blue-xbox-360-410001.htm ?
A neporušila by se mi tim zaruka??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts