luschak Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Mám problém. Nejde mi zapnout Recovery Menu vždy jen zčerná obrazovka a vypne se mi psp.:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rajtas Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 tobě nejde zapnout jen recovery nebo celé PSP??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boroxman Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Mám problém. Nejde mi zapnout Recovery Menu vždy jen zčerná obrazovka a vypne se mi psp.:blink: Huh s tím jsem se už setkal asi před dvěma měsícema, ale teď ti vážně nepomůžu. Pokusím se něco sehnat ( info o zhoršení ovládání :)) A ano PSP jako samo o sobě jede?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 nehodil sis tam třeba ofik fw???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Červenec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Ne mám tam 3.90m33-3 a PSP zapnu v pohodě ale to recovery nezapnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rajtas Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 A nebude jednoduší udělat si PB a MMS a flashnout si ho?? nebudeš muset řešit čím to je a měl by si mít po starostech...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Červenec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 mam to flashnuty woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rajtas Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 si naser... já myslel flashnout si ho ZNOVA.. asi vidim tvuj podpis ne ignorante.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boroxman Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Taky dobrej nápad:D Nevim s dokud se to nestane mně tak mi pravděpodobně bude jedno 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 mam to flashnuty woe hledas pomoc a pak nadavas? Nevim ale tohle neni jednani cloveka ktery hleda pomoc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 19, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Zkus restore defeaut setings v xmb menu psp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Červenec 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 si naser... já myslel flashnout si ho ZNOVA.. asi vidim tvuj podpis ne ignorante.. Tak to reknu hned a nikomu nenadavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 on ti to napsal uplne jasne, nadaval jsi tu prvni ty (voe).. .. tak chill out a uklidni se.. musil jsi se hrabat ve flash0, protoze pokud nepomaha ani restore default settings z menu (tudiz format flash1), je jasne, ze mas poskozene recovery prx ve flash0 - samo se to neposkodilo, to mi ver ;) takze reflash a je problem vyresen.. myslim, ze neni co dal resit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 nedelas to nahodou blbe? vypni totalne psp dlouhym stiskem power at se proste totalne vypne...do recovery vlezu tim spusobem ze nejdriv zmacknu R a drzim a az potom psp žačnu žhavit (: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Červenec 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 už sem to nahodil byla tam chybicka ve flash1 CLOSE ///locked tekken90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luschak
Mám problém. Nejde mi zapnout Recovery Menu vždy jen zčerná obrazovka a vypne se mi psp.:blink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts