Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Poradte-nechali soudruzi v x360 sroubek?

shai_tan

Otázka

Zdarec,

Mam trochu lamovskou otazku-koupil jsem x360 a fici v klidu,spokojenost maximalni. Jen dneska jsem ho nesl ke kamosovi a vsiml jsem si,ze jak s nim zatrepu,tak v nem neco chrasti-jakoby zapomenuty sroubek nebo neco podobneho.. Je to u vas stejne? Nebo to jinak vemu a omlatim v tej prodejne o pult..

Dik

Shtn

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Je to normalni , chrasti tam zarizeni v mechanice jak mas cocku , zkus si zatrepat mechanikou co mas v pc , bude to podobny :D

tak ja mam externi HDD a tam to nechrasti ale je jasny ze se tam hejbe to cteci rameno - nevim jak se tomu rika no :D.. Ale jak rikam neni to hrasteni, tedka to skousim. Skus s tim hejbat jenom ze strany na stranu, me se to hejbe jenom nahoru dolu. :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Kámoš měl xbox už 2x na reklamaci a předtím i potom co se vrátil, tak štěrchal. Navíc teď mu ho vyměnili za novej. Takže bych neviděl problém, asi to tak má být :) My jsme se shodli, že to dělá větráček, ale mechanika nás nenapadla :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu