preston Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 mam 1.5,zformatoval jsem ms,nahral obsach archivu http://rapidshare.com/files/4914822/fw_SEC.zip do ms...v adresari PSP mam ted GAME a GAME150-a v nem pak instalacni soubory 2.71se flasher...na instalaci 2.71se-c...muzu to spustit...je to ve spravnych adresarich??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 ked mas 1.50 tak tam ziaden GAME150 NEmas mat GAME150 je pre SE instalacku mas nakopcit do PSP/GAME a daj si OE nie SE-C !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 preston Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 ok,moc diky....btw...je ten 3.02oe-A bezpecna instalace...srovnatelne s 2.71se-C? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maeko Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 jo je to všechno taaaaak moc bezpečný že kdyby se pod to podepsalo sony tak se na to ani nikdo neptá!!!!:D EDIT:nechápu co za člověka si v týhle dobe dava 2.71 se c a ne 3.02 OE B... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 ok,moc diky....btw...je ten 3.02oe-A bezpecna instalace...srovnatelne s 2.71se-C? Ano. Je to na stejné úrovni. Ani jedno ovšem není stoprocentně bezpečné .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t.eff Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 jj dej si OE-a a pak upni na OE-B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 preston Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 super,jdu na 3.02oe...diky,chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t.eff Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 neni zac! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 preston Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 super...uz mam 3.02oe...poradite jeste please,jake slozky vytvorit a kam kopirovat iso,hb,movies atd? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maeko Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 movies do složky VIDEO na roote..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 preston Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 wow,na route je MUSIC,PICTURE,VIDEO...supeeeer...jeste vytvorit ISO a jde se na to...jste super...moc diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 preston Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 3.02oe-B update nahrat do GAME150??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Ano :) (update trvá caa 3 vteřiny :D, pak se PSP samo restartne tak se nelekej). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 preston Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 hele,uz mam 3.02oe-b,coz je supeeer...ale ted jsem nakopcil def jam fight for ny(link byl tady na foru-tema recenze her)...je to cso,nahral jsem to do ISO na rootu...a kdyz chci spoustet,tak to pise game could not be started Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 hele,uz mam 3.02oe-b,coz je supeeer...ale ted jsem nakopcil def jam fight for ny(link byl tady na foru-tema recenze her)...je to cso,nahral jsem to do ISO na rootu...a kdyz chci spoustet,tak to pise game could not be started 1) Máš v mechanice UMD disc? 2) Pokud nechceš používat UMD Disc, tak si v Recovery Menu ( po zapnutí PSP drž R, tj. tlačítko v pravo nahoře) nastav v položce Configurations -> USE No-UMD: Enable Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 hele,uz mam 3.02oe-b,coz je supeeer...ale ted jsem nakopcil def jam fight for ny(link byl tady na foru-tema recenze her)...je to cso,nahral jsem to do ISO na rootu...a kdyz chci spoustet,tak to pise game could not be started jaky cislo ma ta chyba?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 hele,uz mam 3.02oe-b,coz je supeeer...ale ted jsem nakopcil def jam fight for ny(link byl tady na foru-tema recenze her)...je to cso,nahral jsem to do ISO na rootu...a kdyz chci spoustet,tak to pise game could not be started 1) Máš v mechanice UMD disc? 2) Pokud nechceš používat UMD Disc, tak si v Recovery Menu ( po zapnutí PSP drž R, tj. tlačítko v pravo nahoře) nastav v položce Configurations -> USE No-UMD: Enable Ale pokaĎ dá USE No-UMD: Enable tak se mu u nějakej her hra nezapne...zstane jenom černá obrazovka..už se mi to stalo u 3 her :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 preston Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 hele,uz mam 3.02oe-b,coz je supeeer...ale ted jsem nakopcil def jam fight for ny(link byl tady na foru-tema recenze her)...je to cso,nahral jsem to do ISO na rootu...a kdyz chci spoustet,tak to pise game could not be started jaky cislo ma ta chyba?? 80020321 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 preston Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 takze co radite? mit vzdycky pri spousteni iso her vlozene nejake umd v mechanice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 preston Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 to jsem si myslel,ze u tohodle fw uz vsechny iso pojedou bez umd...ale co,zkusim tam nacpat nejaky umd,snad uz to pojede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 preston Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 takze...isa se na tomhle fw musi poustet s vlozenym umd...coz neni problem...zatim mi jsem zkusil asi 6 her a neslo mi akorat Bust A Move-cerna obrazovka pri spousteni a zatuhnuti...mozna spatny iso...ale jdou me isa- eragon,virtua tennis,def jam,luxor,gun showdown... btw...psp je fakt super vecicka,mam od vcerejska...spickova grafika a hratelnost vetsiny her...proste jasna volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t.eff Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 na tu cernou obrazovku zas musis vypnout no umd a dat do mechaniky UMD :-( buuzel neaky nechdej s tim no umd! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 preston Odesláno Prosinec 26, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 ja jsem v recovery zadny no umd nezapinal...mam tam vzdy vlozene umd a jedou mi vsechny ISA...teda zatim,co jsem zkousel...az na ten Bust a move,ale to mne tak nevadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UnholyU Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 je velky rozdil mezi b a A? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 preston Odesláno Prosinec 26, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 nevim,ale pokud uz mas A,tak proc si nedat B? je to asi za 5s nainstalovany....kazdy novy fw je lepsi nez ten predchozi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EvilSta Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 ja jsem v recovery zadny no umd nezapinal...mam tam vzdy vlozene umd a jedou mi vsechny ISA...teda zatim,co jsem zkousel...az na ten Bust a move,ale to mne tak nevadi ohledne Bust and Move - to je znamy problem,pri spusteni hry musis pri nabehnuti uvodniho loga rychle zmacnkout "start" jinak to vytuhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
preston
mam 1.5,zformatoval jsem ms,nahral obsach archivu
do ms...v adresari PSP mam ted GAME a GAME150-a v nem pak instalacni soubory 2.71se flasher...na instalaci 2.71se-c...muzu to spustit...je to ve spravnych adresarich???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
37 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts