Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

3.02OE-B...kam co nahrat

preston

Otázka

mam 1.5,zformatoval jsem ms,nahral obsach archivu

http://rapidshare.com/files/4914822/fw_SEC.zip

do ms...v adresari PSP mam ted GAME a GAME150-a v nem pak instalacni soubory 2.71se flasher...na instalaci 2.71se-c...muzu to spustit...je to ve spravnych adresarich???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
hele,uz mam 3.02oe-b,coz je supeeer...ale ted jsem nakopcil def jam fight for ny(link byl tady na foru-tema recenze her)...je to cso,nahral jsem to do ISO na rootu...a kdyz chci spoustet,tak to pise game could not be started

1) Máš v mechanice UMD disc?

2) Pokud nechceš používat UMD Disc, tak si v Recovery Menu ( po zapnutí PSP drž R, tj. tlačítko v pravo nahoře) nastav v položce Configurations -> USE No-UMD: Enable

Odkaz ke komentáři

• 0
hele,uz mam 3.02oe-b,coz je supeeer...ale ted jsem nakopcil def jam fight for ny(link byl tady na foru-tema recenze her)...je to cso,nahral jsem to do ISO na rootu...a kdyz chci spoustet,tak to pise game could not be started

1) Máš v mechanice UMD disc?

2) Pokud nechceš používat UMD Disc, tak si v Recovery Menu ( po zapnutí PSP drž R, tj. tlačítko v pravo nahoře) nastav v položce Configurations -> USE No-UMD: Enable

Ale pokaĎ dá USE No-UMD: Enable tak se mu u nějakej her hra nezapne...zstane jenom černá obrazovka..už se mi to stalo u 3 her :)

Odkaz ke komentáři

• 0

jaky cislo ma ta chyba??

80020321

Odkaz ke komentáři

• 0

takze...isa se na tomhle fw musi poustet s vlozenym umd...coz neni problem...zatim mi jsem zkusil asi 6 her a neslo mi akorat Bust A Move-cerna obrazovka pri spousteni a zatuhnuti...mozna spatny iso...ale jdou me isa- eragon,virtua tennis,def jam,luxor,gun showdown...

btw...psp je fakt super vecicka,mam od vcerejska...spickova grafika a hratelnost vetsiny her...proste jasna volba

Odkaz ke komentáři

• 0
ja jsem v recovery zadny no umd nezapinal...mam tam vzdy vlozene umd a jedou mi vsechny ISA...teda zatim,co jsem zkousel...az na ten Bust a move,ale to mne tak nevadi

ohledne Bust and Move - to je znamy problem,pri spusteni hry musis pri nabehnuti uvodniho loga rychle zmacnkout "start" jinak to vytuhne

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu