heksa Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 musim si ke PS3 kupovat tu original playstation eye kameru nebo na tom slape jakakoliv USB kamera, traba jako moje Logitech QuickCam Pro 5000? de mi hlavne treba o to aby to fungovalo v Burnout Paradise, nepotrebuju ty Eye Toy hry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 myslim si ze musi bejt origo EYE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzy Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 musim si ke PS3 kupovat tu original playstation eye kameru nebo na tom slape jakakoliv USB kamera, traba jako moje Logitech QuickCam Pro 5000?de mi hlavne treba o to aby to fungovalo v Burnout Paradise, nepotrebuju ty Eye Toy hry.... Čus... Chápu to dobře, že máš kameru doma, PS3 taky a nevyzkoušel jsi to? Já bych to na Tvým místě zkusil a když to nebude fungovat, tak bych to řešil dál - koupě originál kamery. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tazcz Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Je zajimavy ze to jeste nikoho nenapadlo vyzkouset :) Pichni tam ten Logitech a dej vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Huhla zkoušel Logitech a Genius. Nefunguje ani jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 potrebujes urcite eye toy kameru ... s normalni webkou to nepude (proc by pak sony vubec delalo specialni kamerku :D ) ... newim, jak je to s Eye toy s PS2 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 z ps2 taky nejde eYe..musis mit specialne na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 heksa Odesláno Červenec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Čus... Chápu to dobře, že máš kameru doma, PS3 taky a nevyzkoušel jsi to? Já bych to na Tvým místě zkusil a když to nebude fungovat, tak bych to řešil dál - koupě originál kamery. ZUZY no mam PS3 aji kameru, ale sedel sem celej den v praci, tak me to tak napadlo a nemohl sem to hned vyzkouset tak sem si rikal ze se zeptam a prisel sem dom zapnul sem GTA4 a uplne sem zapomel ze chcu neco zkouset :) tak snad dneska ale gdys rikaj ze to nefacha tak asi prd... tazge aby ste vedeli, konecne sem si na to vzpomel tagze sem to vyskousel dneska rano pripojil sem moji Logitech 5000 webkameru do PS3, vlezl sem do nastaveni a kamera slapala skulil sem Chat a taky to valilo v cetne zvuku, tak sem jeste skusil Burnout Paradise a jede taky bez problemu tagze nevim co presne Huhla skousel za kameru ale moje Logitech 5000 normalne v pohode fsude slape tagze asi neni potreba specialni Sony eYe jak pise manousp, mozna je to typem kamery, mozna novym firmwarem, mozna verzi konzole nevim co ma Huhla za konzoli tagze pro upresneni ja mam novejsi 40GB verzi PS3, firmware 2.41 a fsechno slape jak ma, cestny pionyrsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Pravdou je že si přesný typ nepamatuju, jediné co vím jistě že neměla mikrofon, to by mohl být důvod proč mi po připojení PS3 dala jasně najevo, hláškou nekompatibilní zařízení, že se s tímto kouskem bavit nebude. Díky za info obvolám kámoše co mají kamery s mikrofonem a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 heksa Odesláno Červenec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 tak mam dalsi skusenosti s webkamerama na PS3 pujcil sem si v praci levnejsi Logitech QuickCam Messenger s mikrofonem a ten na PS3 vubec nefunguje dalsi vec co jsem skusil, ze sem si koupil na PS Store hru Playstation Eye Operation Creature Feature abych skusil jestli funguje s moji kamerou Logitech QuickCam Pro 5000 .... no a nefunguje, hned pri startu to napise "nemate Playstation Eye" a nejde to vubec spustit, tagze sem vyhodil 145,- kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 heksa: vyhodil jsi 145,- diky vlastni blbosti. Koupis si hru, ktera oficialne podporuje jen PS Eye s tim, ze PS Eye nemas. :dozey: Misto kupovani dalsich her pro PS Eye bych doporucil PS Eye koupit :D treba tady: http://jrc.cz/index.php?a=2&id=13118 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czkubajscz Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 ahoj chci jse zeptat z da li jse kamera jda pouzivat jako reprak aby mne bylo sliset v online hrach pokad to jde prosim o radu jak to mam udelat protoze pres tako veci ze mne nikdy genius asi nebude:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 ahoj chci jse zeptat z da li jse kamera jda pouzivat jako reprak aby mne bylo sliset v online hrach pokad to jde prosim o radu jak to mam udelat protoze pres tako veci ze mne nikdy genius asi nebude:wohow: Jako reprák ne ale mikrofon to by šlo, takto: http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/audiodevice.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
heksa
musim si ke PS3 kupovat tu original playstation eye kameru nebo na tom slape jakakoliv USB kamera, traba jako moje Logitech QuickCam Pro 5000?
de mi hlavne treba o to aby to fungovalo v Burnout Paradise, nepotrebuju ty Eye Toy hry....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.