Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

prosím pomoc :(


Thommino

Otázka

Ahoj, v prvé řadě chci říct, že jsem už od včera od oběda až do těd u PC študoval jak na to aby mi fungovali ISO hry, nebo abych rozjel různé aplikace jako AFKIM(icq) a pod...

Skoro nic jsem ae nepochopil a nevím si prostě rady a moc bych Vás prosil, aby jste si na mě nevylejvali vztek páč prostě každej ej v něčem dobrej a v něčem ne. No a tohle je moje utrpení :cheesygrin:.

Za prvé vůbec nevím co mam za verzi FW, nejspíš by to mohlo být "Version 3.80" co sem našel v System Information v Sittings.

Dále sem si zjistil, že si musím pořídit CFW, jenže kde to seženu nevím a hlavně nevím jakou verzi. Také jsem četl, že si to musím downgrandovat bo co na starší verzi jenže zas neví jakou. Jenže největší problém mám s tou baterku a kartou jak se s tím musí něco udělat. Nevím jestli je to vůbec potřeba a hlavně jestli je pak vůbec něco z toho použitelný pak. Poslední problém je ten Hombrew, u toho též nic nevím :cry:.

Prostě bych potřeboval celkově pomoct a byl bych hrozně moc rád za jakoukoliv radu, protože PSP mám jen den a nic o tomhle nevím a nechci to mít jen na ofiko hry a taky chci využívat různé ty aplikace.

Prosím jen mi nenadavejte :cheesygrin::psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Celkově ti poradím ... Podívej se do mapy flasherů, s někým so dohodni na flash a pak všechno pochopíš ...

http://console-forum.net/showthread.php?t=17627&highlight=mapa

Jo díky už mi jeden napsal na icq tohle a sehnal i na něj icq tak snad už to pak bude dobrý :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu