Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jaký jste typ člověka?

ramalamadingdong

Recommended Posts

Zdravim všechny, mam takovou otázku na vás, Jaký jste typ člověka? Optimista? Pesimista? Realista? ... Ja sem optimista jako hrom, co poznám hafec lidí tak nikdo neni takovej optimista jako já :) myslím že budoucnost bude parádní, nemám žádné starosti ( ani drobné :) ), nezajímá mě to co už bylo, žiju těď a ne včera, jsem prostě takovej pohodář a co vy? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak kdy :)

Nedá se to určit.

Je to hlavně podle nálady.

Zrovna včera by jsem si netroufnul věřit si, že třeba jenom sežeru celou plechovku kari a jednu lžičku nechám - pesimista :D ( viděl jsem to hm jak to nazvat asi jsem to viděl černě [ haha to je kravina]).

A dneska?? Dneska jsem si věřil a sežral jsem i ten zbytek zalil jsem to pár pivama a melu totální kraviny ( Vážně pardon) - Optimista.

Realita je hnusná, ale co když tento svět není reálný. Co když je to jenom počítačová simulace o které si myslíme, že je to skutečnost??

Proč se nám zdá být reálnější, když spíme než, když jsme vzhůru??

Ano vím dostal jsem se někam jinam - pardon:?

Odkaz ke komentáři

lllno nevim jestli jde bejt neco jako realistickej pesimista nebo realistickej optimista. nevyznam se v tom ale tohle mi zni divne... jak nekdo muze posuzovat svet realne ale zaroven si mysli ze vsechno de do haje?

Ne, situace "optimistický realista" by v drtivé většině případů neměla nastat...

Můžeš být:

1) Optimista / realista / pesimista

2) Materialista / idealista (/realista)

3) ...

Realista v závorce značí, že ne vždy je daný člověk zaškatulkovatelný do kolonek. Je to podobné, jako určit opak slanosti. Sladkost? Kyselost?...

K tématu. Jsem optimistický idealista. ;)

Odkaz ke komentáři

lllno nevim jestli jde bejt neco jako realistickej pesimista nebo realistickej optimista. nevyznam se v tom ale tohle mi zni divne... jak nekdo muze posuzovat svet realne ale zaroven si mysli ze vsechno de do haje?

sem realista ziju pritomnosti...neohlizim se do minulosti....ale zaroven je tam ten pesimismus ze se bojim budoucnosti...mam k tomu vlastni duvody...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu