ramalamadingdong Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 Zdravim všechny, mam takovou otázku na vás, Jaký jste typ člověka? Optimista? Pesimista? Realista? ... Ja sem optimista jako hrom, co poznám hafec lidí tak nikdo neni takovej optimista jako já :) myslím že budoucnost bude parádní, nemám žádné starosti ( ani drobné :) ), nezajímá mě to co už bylo, žiju těď a ne včera, jsem prostě takovej pohodář a co vy? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 realista:)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 nihilista..... BTW tohle jsou fakt topicy alias Kudy z nudy :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 proč si nepřidat jeden příspěvek.... Jsem Optimista, Optimista je člověk který má málo informací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 ja fem debyl?:blink: mami,prof fem debil....hele?....heleeee....mami hele prof fem debil? ja fem jako i pefimifta,furt pfeeekam a pfdim...kudy z nudy....chtelo by to zenskou...jo vlastne anca dlanovka jeste nevecerela.....eeee.....nuda:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 sem pesimista. jestli si pohodar nebo ne nezalezi na pohledu na svet,ale na povaze-temperamentu....nebo tak neco, teda myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 Optimista jeste aby ne co:D:D::D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 podle 100% důvěřihodného testu :D (ironie) jsem střední optimista, ale cítím se jako realista/optimista neco na hrane ... podle nálady prostě jak kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 ja jsem optimista.. asi hodne zatvrzelej protoze si fakt nekdy verim i kdyz tajne vim ze je to hodne slepe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 tvrda realita me naucila svoje...sem pesimisticky realista... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 no asi jak kachnak kdyz o tom ted uvazuju...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 snilek.. snim o lepsim svete a chci zacit tocit filmy.. jinak realista apesimista.. chci zmenit svuj pohled na svet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 Stabilní introvert :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 Jak kdy :) Nedá se to určit. Je to hlavně podle nálady. Zrovna včera by jsem si netroufnul věřit si, že třeba jenom sežeru celou plechovku kari a jednu lžičku nechám - pesimista :D ( viděl jsem to hm jak to nazvat asi jsem to viděl černě [ haha to je kravina]). A dneska?? Dneska jsem si věřil a sežral jsem i ten zbytek zalil jsem to pár pivama a melu totální kraviny ( Vážně pardon) - Optimista. Realita je hnusná, ale co když tento svět není reálný. Co když je to jenom počítačová simulace o které si myslíme, že je to skutečnost?? Proč se nám zdá být reálnější, když spíme než, když jsme vzhůru?? Ano vím dostal jsem se někam jinam - pardon:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 Já jsem realistický optimista, který ví, že optimismus vede ke zhoubě realisty a tudíž myslím pesimisticky s optimistickým podtextem... Všem doporučuju vrhnout se na vlastní víru, která vede k vnitřní pohodě8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 lllno nevim jestli jde bejt neco jako realistickej pesimista nebo realistickej optimista. nevyznam se v tom ale tohle mi zni divne... jak nekdo muze posuzovat svet realne ale zaroven si mysli ze vsechno de do haje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 optimista.. ale co se tyka navratu do skoly silnej pesimista:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 lllno nevim jestli jde bejt neco jako realistickej pesimista nebo realistickej optimista. nevyznam se v tom ale tohle mi zni divne... jak nekdo muze posuzovat svet realne ale zaroven si mysli ze vsechno de do haje? Ne, situace "optimistický realista" by v drtivé většině případů neměla nastat... Můžeš být: 1) Optimista / realista / pesimista 2) Materialista / idealista (/realista) 3) ... Realista v závorce značí, že ne vždy je daný člověk zaškatulkovatelný do kolonek. Je to podobné, jako určit opak slanosti. Sladkost? Kyselost?... K tématu. Jsem optimistický idealista. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 lllno nevim jestli jde bejt neco jako realistickej pesimista nebo realistickej optimista. nevyznam se v tom ale tohle mi zni divne... jak nekdo muze posuzovat svet realne ale zaroven si mysli ze vsechno de do haje? sem realista ziju pritomnosti...neohlizim se do minulosti....ale zaroven je tam ten pesimismus ze se bojim budoucnosti...mam k tomu vlastni duvody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 optimista (i kdyz jak kdy:D) no a povaha flegmatik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 optimista (i kdyz jak kdy:D) no a povaha flegmatikto máme skoro stejný :D taky sem nekdy (skoro vzdy) flegmatik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 ne tak ja sem prdimista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 ne tak ja sem prdimista :lol::lol:......hele voe sme na tom stejně...ale jinak asi pesimista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 flegmatik...introvert...docela nuda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Jsem realistický pesimista. A nikdo s tim nic nenadělá...... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.