Drasto Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Stahnul jsem si ten program ktery jsem tu nasel konecne a nevim k cemu je ten comperssion level 1-9:? poradte prosim sem si pres to prevedl ISO do CSO a hry se mi lehce sekaji nevite cim to je?celkem me to stve asi se na CSO vykaslu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kotas.j Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Stahnul jsem si ten program ktery jsem tu nasel konecne a nevim k cemu je ten comperssion level 1-9:? poradte prosim 1-9 je stupen komprese.. sem si pres to prevedl ISO do CSO a hry se mi lehce sekaji nevite cim to je?celkem me to stve asi se na CSO vykaslu nektere hry je dobry mit v ISO protoze CSO je narocnejsi na rozkomresovani takze pak se ti ty hry jakoby sekaji ale da se tomu pomoci nastavenim vyssi CPU ve hre nejlepe na max 333 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Nebo to může být i fake kartou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drasto Odesláno Červenec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 no ale kdyz si stahnu CSO z netu tak se mi to neseka a kdyz si prevedu ISO do CSO pres ten program tak se to seka..nechapu:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bazim Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Asi prevadis spatnou hru zrovna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 21, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Nastav mensi kompresni level , treba 5 , voe... Pokud mas fake kartu tak cso nedoporucuju vubec :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drasto Odesláno Červenec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 co kdyz dam kompersni level 1?seka se to jeste..zatim zjistim jesli mam fake nebo no fake kartu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Zkus pouzit umdgen nemusis to tam zadavat,nastavi se to samo podle nej vyhodnoceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drasto Odesláno Červenec 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 stim se odebyra jenom rip ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Je to stejne jako csondax akorat lehci pro uzivatele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 starmen Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 cim vyssi lvl komprese, tim mensi velikost. a naopak pochopitelne:) ale nevim, kazdou hru uz si automaticky davam do .cso lvl9 a az na GTA se mi nikdy zadna z tech desitek her nesekala. samozrejme musi byt takt 333Mhz a kartu mam SanDisk. kamos, ktery mel noFAKE Sony, tak se mu ty moje csa skoro vsechny sekaly. takze spis je lepsi SanDisk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Drasto
Stahnul jsem si ten program ktery jsem tu nasel konecne a nevim k cemu je ten comperssion level 1-9:? poradte prosim
sem si pres to prevedl ISO do CSO a hry se mi lehce sekaji nevite cim to je?celkem me to stve asi se na CSO vykaslu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts