R@d@R Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Nedávno jsem začal hrát MHF2 a opravdu mě chytnul ale nevím kde sehnat MHP2G jsem stašný dřevo:roll: a dál by mě zajímalo co nového přináší oproti MHF2:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiCK Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Nedávno jsem začal hrát MHF2 a opravdu mě chytnul ale nevím kde sehnat MHP2G jsem stašný dřevo:roll: a dál by mě zajímalo co nového přináší oproti MHF2:bash: Napiš celej název hry :) nejak totiz nedokazu vycist co myslis za hru... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Doporucil bych ti hrat ten MHF2 zatial,na zaciatku je to aj tak skoro to iste a je to trosku lahsie/menej komplikovane ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R@d@R Odesláno Červenec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 moc děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 I kdyz nwm jestli bylo nutny kuli tomu zakladat topic pac admini a moderatori tu nad tim docela rvou ale tak co :) ja bych zase rek ze mhp2g asi bude lepsi pac tam ti muze pomahat ta kocka a ta taky nejakou praci odvede ale musel by sis zvyknout na potvrzovani koleckem a pak sou tam o proti MHF2 dalsi upgrejdy zbrani ale to az treba nejaky Hi/G rankovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeeero Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Je lepší hrát rovnou MH 2nd G....questy sou postupně stejný, musíš je dělat postupně a až doděláš MH2 questy tak pak plynule přejdeš na MH2nd G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.