R@d@R Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2008 Nedávno jsem začal hrát MHF2 a opravdu mě chytnul ale nevím kde sehnat MHP2G jsem stašný dřevo:roll: a dál by mě zajímalo co nového přináší oproti MHF2:bash: Citovat
NiCK Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2008 Nedávno jsem začal hrát MHF2 a opravdu mě chytnul ale nevím kde sehnat MHP2G jsem stašný dřevo:roll: a dál by mě zajímalo co nového přináší oproti MHF2:bash: Napiš celej název hry :) nejak totiz nedokazu vycist co myslis za hru... :) Citovat
KILLaMH Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2008 Doporucil bych ti hrat ten MHF2 zatial,na zaciatku je to aj tak skoro to iste a je to trosku lahsie/menej komplikovane ;) Citovat
R@d@R Odesláno Červenec 21, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2008 moc děkuji za pomoc Citovat
zeNík Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2008 I kdyz nwm jestli bylo nutny kuli tomu zakladat topic pac admini a moderatori tu nad tim docela rvou ale tak co :) ja bych zase rek ze mhp2g asi bude lepsi pac tam ti muze pomahat ta kocka a ta taky nejakou praci odvede ale musel by sis zvyknout na potvrzovani koleckem a pak sou tam o proti MHF2 dalsi upgrejdy zbrani ale to az treba nejaky Hi/G rankovy Citovat
Skeeero Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2008 Je lepší hrát rovnou MH 2nd G....questy sou postupně stejný, musíš je dělat postupně a až doděláš MH2 questy tak pak plynule přejdeš na MH2nd G Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.