Xmatrix Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Custe mel bych jen takovou otazecku na vas takove male forum.. Jak dlouho v kuse vam jel xbox tzn..v kuse se hrala nejaka hra bez vypnuti konzole Muj rekord je nejaky 42 hodin v kuse hral se PES 06 na stare verzi xbox360 a kupodivu se mu nic nestalo a drzi do dnes pzn. jinak mam ho porad na lezato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 asi 27 a pak se mi u GTA IV přehřál, a to mám CORE(novou) verzi ... Začalo se to děsně škubat, tak jsem to vypl a šel spát :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 něco přes 48h xD EDIT: ˇˇ Luk3z^ - špatná seekce nemyslíš? :dozey: my víme ž ps3 je totálně dokonalý :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 jde taky vo to jakej typ xbox mas...pokud s novou vyrobni technologii chipu nebo starou se kterou se xboxi rychle kurvily...s tou starou technologii to nikdo radsi neriskuje... edit:zase sem si to cely neprecetl...to ja sem to s core neriskoval a stejnak mam 3red diod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Asin 8 hodin v kuse vždy po 3-4 hodinkách ho vypnu a du dělat něco jinýho mám starou verzi a v poho zatim vše jinak Xmatrix 42 :D:D trosku moc nemyslis se divim že se ti s ním nic nestalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Červenec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 hele taky se divim ale v pohode vubec nic se mu nestalo a funguje az do ted mim. ted jsem byl na flasi a je ve vybornem stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 vy ste blázni tak dlouho hrát :-D to bych nevydržel tak dlouho u toho sedět já sem hrál maximálně 5hodin a stačilo mě to:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 vy ste blázni tak dlouho hrát :-D to bych nevydržel tak dlouho u toho sedět já sem hrál maximálně 5hodin a stačilo mě to:bash: já tak dlouho nehraju mám to ale věčně zapnuté xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Asi 10 hodin kdyz sem hral Bad Company a pak Gears of War, ale 42 hodin? Ty woe :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Červenec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 bylo nas presne 16 a od rana do vecera jsme hrali turnajky ve pes 06 takze celkem v klidu to slo a opravdu cely tech 42 hodin mel nekdo ovladac v ruce byl to mazec samozrejme ze se pritom chlastalo atd...takova mensi xbox party jen s jednim xboxem fakt sem se sam divil ze na to jak tam bylo zakoureno xbox jel uplne jedna basen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 No ten kour se mu chudakovi asi nelibil xD je to i nekde v manualu..stejne dobry,ja hral max 6-7 hodin GTA IV a COD 4 nej to je kdyz cela rodina usne ja si to v pokoji zapnu a jedu tech 7 hodin az skoro do rana :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 ja hral asi 3 hodky pauza cca hodka a takhle cca třikrát stejne e74 error tak zitra jede pres UPS do mrkve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 ja max. 8 hodin u HALO3, a taky sem ho za tu dobu dohral :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 ja max. 8 hodin u HALO3, a taky sem ho za tu dobu dohral :D hej nevíš jak je to u tý mise nevim jak se jmenuje ale jses na takovim plácku a okolo do půl kruhu jsou hradby nebo nejaký garáže a vchody do tech místností tak tam na tom plácku je takovej obrovskej robot no a ja dokazu jenom do nej strilet tim minometem co je u tech vchodu dovnitr a kdyz do nej strilim tak prestane fungovat ale ja pak nevim co dál pls poraď dík TT : ja max 6 hodin pak jsem toho mel dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 hm tak max 3 hodky v kuse..... a neporouchal se!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 tak zapnuté to můžu mít i dva týdny v kuse....ale jinak asi 10-12 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
futaman Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 Pro takový šílence jako jste vy doporučuju : Evercool Xbox 360 TG-XB1 - výkonné chlazení, dva ventilátory 60x60x10mm, USB přiděláte to na ty původní a chladíte na max. Běžná cena 150,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 chci udělat tak minimálně den :D, s PC se to povedlo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 48h? :lol: U mna asi 15 hodin (Assasin's Creed) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 1, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 Tak bud je tu ten topik 2x nebo me hrablo , protoze sem na to sami tema uz odpovidal , ale svuj prispevek nikde nevidim :blink: Ale jinak nejvic sem ho mel zaply asi 9 hodin :D A v pohode jel , ani se mi nezdalo ze by nejak extra topil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 hej nevíš jak je to u tý mise nevim jak se jmenuje ale jses na takovim plácku a okolo do půl kruhu jsou hradby nebo nejaký garáže a vchody do tech místností tak tam na tom plácku je takovej obrovskej robot no a ja dokazu jenom do nej strilet tim minometem co je u tech vchodu dovnitr a kdyz do nej strilim tak prestane fungovat ale ja pak nevim co dál pls poraď díkTT : ja max 6 hodin pak jsem toho mel dost myslis takovyho obrovskyho pavouka musis vylest na tskovej jerab co je nekde po strane baraku pak preskocit na toho robota tam najit reaktor a strilet do nej doku nezacne cervene blikat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfboy Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 3 hodiny a pak jsem zhulenej měl zásek a usnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlada91 Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 já moc nechápu proč při sebemenším výpadku proudu se xbox vypne, ale když vytáhnu zdroj ze zásuvky tak ještě zhruba 4 vteřiny vydrží svítit....:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 0dni 0hodin 0minut 51sekund :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Watryton ty seš trapák...kdyby jsi ho měl tak neřeknu...já hrál na PS3 - 0dni 0hodin 0minut 0sekund :dozey: Jo a ještě tam máš chybu :D máš tam 0minit :lol: A na Xboxu jsem jinak hrál 5hodin (zatim):P;)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts