Relag Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Cau chtel jsem se zeptat jestli starcraft emulovanej na psp funguje i pod FW 3.71 M33-2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 mel by, beztak ve vsech CFW 3.70+ nejsou zadny podtsatny rozdily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vegasss7771 Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 mel by, beztak ve vsech CFW 3.70+ nejsou zadny podtsatny rozdily počkej... to myslíš smrtelně vážně že na psp jde starcraft z počítače??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 ne z pocitace ne, jediny emulatory jsou na GamBoye a PSX (napr.hry z PS1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Relag Odesláno Červenec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 no ale na psp jsou taky ...... aspon ja jsem emulator nasel mam ho ale nejak mi nefacha psp mam kratce a nejak nevim jak to udelat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Relag Odesláno Červenec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 takze taky nevite ?? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 nechapu co resis ale v mim upku je navod na GBA hry i na PSX.. se koukni jak to mas delat.. nebo v tutorialech taky bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Kde chces hrat starcraft ?a z ceho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 booch Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 lol starcraft na psp?no nvm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus-CZ Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 nwm .. mozna s dotykovym diplejem, ale bez mysi to asi nepujde kamo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaosss Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 lol hráli ste někdo ty "starcrafty" na psp??? dit tam máte jen jedno vozítko s kterým si můžete jezdit po obrazovce která je nepohyblivá radši si to ani nestahujte!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Relag Odesláno Srpen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 aha ja to prave neskousel ale tak v tom pripade je to pekna blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Relag
Cau chtel jsem se zeptat jestli starcraft emulovanej na psp funguje i pod FW 3.71 M33-2 ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.