Bazim Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2008 Jelikož už asi 2 topicy se seznamem hráčů přes infrastrukture jsou mrtvý. Tak jsem se rozhodl udělat další (aktualizovatelný) z důvodu aby jsme věděli co kdo hraje a mohli si někdy spolu zahrát a taky poznat nové hry přes infrastrukture. Stačí když budete psát jméno hry, nick jaký v té hře máte a v procentech jak často hru hrajete. zelená - jméno hry modrá - nick ve hře šedivá - % jak často jí hrajete Poslední aktualizace: N/A ---------------------------------------------- - - - S E Z N A M - - - ---------------------------------------------- Bazim Killzone: Liberation | Bazim.cz | 60% SOCOM U.S. Navy Seals Fireteam Bravo 2| Bazim.cz | 50% Worms Open Warfare 2 | BazimCZ | 70% Medal of Honor Heroes 2 | Bazim.cz | 10% Metal Gear Solid Portable Ops Plus | Bazim.cz | 30% -------------------------------------------------------- - - - K. S E Z N A M U - - - -------------------------------------------------------- Citovat
Bazim Odesláno Červenec 24, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2008 Needy jaky a moh dvojku? A pls napis kdyztak jaky mas nick v tech hrach a v % jak casto tu hru hrajes. Kvuli prehlednosti a vsech dulezitych informaci :). Citovat
Driver1468621779 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2008 co me kopirujes ty socko ten samy topic jsem nedavno vytvoril ja % jsou muj napad :dozey: Citovat
Bazim Odesláno Červenec 24, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2008 Pls bez OT :) kdyztak mi to napis do PM. Citovat
Driver1468621779 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2008 ti dám PM proste kopirujes to co uz tady je http://console-forum.net/showthread.php?t=28337 je to aktualizovane nevidim duvod proc zakladat novy prece si ten muj videl jeste nez jsi tento vytvoril ne?? kdo vymyslel ty % Citovat
Driver1468621779 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2008 smazte tento post omylem jsem se zase preklikl :D:dozey: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.