Bazim Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Jelikož už asi 2 topicy se seznamem hráčů přes infrastrukture jsou mrtvý. Tak jsem se rozhodl udělat další (aktualizovatelný) z důvodu aby jsme věděli co kdo hraje a mohli si někdy spolu zahrát a taky poznat nové hry přes infrastrukture. Stačí když budete psát jméno hry, nick jaký v té hře máte a v procentech jak často hru hrajete. zelená - jméno hry modrá - nick ve hře šedivá - % jak často jí hrajete Poslední aktualizace: N/A ---------------------------------------------- - - - S E Z N A M - - - ---------------------------------------------- Bazim Killzone: Liberation | Bazim.cz | 60% SOCOM U.S. Navy Seals Fireteam Bravo 2| Bazim.cz | 50% Worms Open Warfare 2 | BazimCZ | 70% Medal of Honor Heroes 2 | Bazim.cz | 10% Metal Gear Solid Portable Ops Plus | Bazim.cz | 30% -------------------------------------------------------- - - - K. S E Z N A M U - - - -------------------------------------------------------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Aktualizováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Tekkena a needy a moh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Needy jaky a moh dvojku? A pls napis kdyztak jaky mas nick v tech hrach a v % jak casto tu hru hrajes. Kvuli prehlednosti a vsech dulezitych informaci :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 co me kopirujes ty socko ten samy topic jsem nedavno vytvoril ja % jsou muj napad :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Pls bez OT :) kdyztak mi to napis do PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 ti dám PM proste kopirujes to co uz tady je http://console-forum.net/showthread.php?t=28337 je to aktualizovane nevidim duvod proc zakladat novy prece si ten muj videl jeste nez jsi tento vytvoril ne?? kdo vymyslel ty % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 smazte tento post omylem jsem se zase preklikl :D:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.