metrix.m Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 pls našel jsem si že program IRshell a Universal Remote dokažou mněnit programy ale nevím kde ty programy seženu a kde je pak nakopírovat do psp .. jsem začátečník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metrix.m Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 pls help me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 musis najit remotes ale stejne ten program je jakysi divny :? mne treba nejede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 musis najit remotes ale stejne ten program je jakysi divny :? mne treba nejede Jde jen na TV SONY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metrix.m Odesláno Prosinec 26, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 mno našl jsem ten program a on má v sobě několik druhů tv atd ... dal jsem to kam to chtělo ale stejně se mi v psp nic nezobrazilo .. skuste pls http://dl.qj.net/PSP-Universal-Remote-Gaming-Consoles-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/985/catid/189 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metrix.m Odesláno Prosinec 26, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 jinak mam fw 3,02 OE-A .... vím že místo toho to mam strkat do game150 ale nevím proč ale stejně mi to nefrčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perdto Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 musis najit remotes ale stejne ten program je jakysi divny :? mne treba nejede Jde jen na TV SONY tak to neni pravda mam treba televizi Thomson a funguje mi to uplne bezproblemu i na DVD Panasonic a videu LG zkouseno na FW 3.03 OE-C musis si nakopirovat remotes a a ten program musis dat do x:\PSP\GAME150\ a pojede ti to pokud mas CF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brake Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 hej a jak se to tam nasatvuje tam musis vybrat jak zmacknes to L a vyjedou ti ty nazvy znacek tak kdyz mam Panasonic tak musim vybrat panasonic a pak este vybrat presen typ ty my telky? jo a na jakou vzdalenost to funguje abych to mohl ovaldat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perdto Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 hej a jak se to tam nasatvuje tam musis vybrat jak zmacknes to L a vyjedou ti ty nazvy znacek tak kdyz mam Panasonic tak musim vybrat panasonic a pak este vybrat presen typ ty my telky? jo a na jakou vzdalenost to funguje abych to mohl ovaldat? zmacknes L vyberes si znacku najdes si typ pokud tam neni coz se mi stalo tak jsem dal hned ten prvni typ a vse fungovalo vzdalenost jsem nezkousel ale bez problemu z postele coz jsou tak 3m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perdto Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 jinak zkousel jsem to jenom na Universal remote control v IRShell jsem to netestoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pablo15 Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Mě to fachá uplně na všechny značky co je v PSP!! A je to celkem dost dobrý dá se to využít! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kulis Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Kam mam nakopirovat to remotes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kulis Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Tak sem si tam vse nasel telku druh svy telky a pak kdyz najedu do toh menu a chci treba program 1 tak my to na enjde zadnym tlacitkem kliknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kulis Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Pls poradte my jak presne tu TV ovladat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 to jenom u nekterych to nejde mne to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 mne to ide tiez na SONY co mam v izbe.... ale na novsich LCD to nefacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
metrix.m
pls našel jsem si že program IRshell a Universal Remote dokažou mněnit programy ale nevím kde ty programy seženu a kde je pak nakopírovat do psp .. jsem začátečník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts