Black Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Ahoj , potrebuji poradit takovou drobnost ... Uvazuji o zrizeni O2 TV , a tak jsem se informoval a rikaly ze dostanu novy modem .Mam modem u PC na druhe strane bytu nez kde mam televizi. Kabel z telefonu vede k modemu pres zed. => pokud zridim sluzbu O2 TV budu moci mit pripojene 2 modemy na 1 telefoni lince ??? P.S. zasuvku z telefonu mam u Televize *mám ADSL od O2 Predem dekuji za odpověd EDIT: NEDA SE TO !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Už jsem ti psal do chatboxu, nesmysl na jedné lince nejde zapojit dva ADSL modemy. opravdu bude problém natáhnout ten 15 metrovej LAN kabel co dávaj k set top boxu, přes tu zeď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Červenec 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 no celkem jo ... díky PLS LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.