Guest Neger Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Prosím poraďte mi jak se dělají designy pro psp,jaký k tomu potřebuji program,a do jaké složky mám ten design vložit díky za odpověď:pspgamer:;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VR-Fist Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Designy? To je co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Das je do ms0:/psp/theme/tvojetema.ptf a program myslim ze psp theme coverter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kulo Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 co kdyby sis radej proletel forum vsechno tu najdes jen hledej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukyc Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 tohle si stáhni http://ulozisko.sk/71643/custom_psp_theme_creator.zip 1) Vyplň základní údaje, jako název theme apod. 2) Loadni wallpaper (2. stranka v programu), musí mít přesné míry pro PSP = 480 x 272 4) Zakladní ikonky: Malování:ikonka: Vlož obrázek, nahoŕe rozklikni "Obrázek" a pak "Atributy", nastav velikost 64x48. Ulož v BMP(zakladní), poté v BMP 256 BAREV, a poté v PNG, tak získáš ikonku pro PSP. Jestli to neuděláš, ikonka ti nepůjde vložit. 5) Vedlejší ikonky, jsou tam u každé ikonky 2 uploady, "Něco" a "Body" Postup je stejný ale pro "Něco" je velikost 48x48 a pro "Body" 64x64 6) Až budeš mít všechno vyplněno tak klikni na "File" > "Export" Musíš mít všechny ikonky apod. vyplněné, aby ti to šlo. a pak to ulož do x:\PSP\THEME Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest Neger
Prosím poraďte mi jak se dělají designy pro psp,jaký k tomu potřebuji program,a do jaké složky mám ten design vložit díky za odpověď:pspgamer:;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts