GoD Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Download: http://ulozisko.sk/71643/custom_psp_theme_creator.zip - 1) Stáhněte a spuste 2) Vyplňte základní údaje, jako název theme apod. 3) Loadnete wallpaper (2. stranka v programu), musí mít přesné míry pro PSP = 480 x 272 4) Zakladní ikonky: Malování:ikonka: Vlože obrázek, nahoŕe rozklikněte "Obrázek" a pak "Atributy", nastavte velikost 64x48. Uložte v BMP(zakladní), poté v BMP 256 BAREV, a poté v PNG, tím získate ikonku pro PSP. Jestli to neuděláte, ikonka vám nepůjde vložit. 5) Vedlejší ikonky, jsou tam u každé ikonky 2 uploady, "Něco" a "Body" Postup je stejný ale pro "Něco" je velikost 48x48 a pro "Body" 64x64 6) Až budete mít všechno vyplněno tak klikněte na "File" > "Export" Musíte mít všechny ikonky apod. vyplněné, aby vám to šlo. Napsal: GoD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Neger Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 JJJJJ díky díky díky A prosím jaká je velikost displeje,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Červenec 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Když chceś dát wall a nemá tu velikost, tak ono ti to napíše jak velkou má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Jinak je to 480 x 272 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Červenec 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 GW, dam to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relag Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 good ale pri vkladani posledniho obrazku mi to spadne pls muzete help ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 a jaky program mam pouzivat pro nastaveni tech ikonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 bud malovani nebo photoshop... nebo nejaky jiny graficky program CO CHCES NASTAVOVAT??? aby se to dalo do ptf ktere pak spustis tak to musis dat do toho psp theme creatoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 a jaky program mam pouzivat pro nastaveni tech ikonu nebo Obrazku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relag Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 nwm ale na dvou compech mi to nefachalo kdyz jsem tam chtel dat ten posledni obrazek tak mi to spadne a nwm proc .... nevite nekdo c ostim ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaca8 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Muzu si tyto theme dat i na psp ktere nema udelany DOWNGRADE ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Pokud já vím, tak je to oficiální funkce PSP od fw 4+. Takže ano, mělo by to jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heindlik Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 super, a dají se tady udělat ikonky průhledný, nebo jinak ořezaný než obdélník? případně jak edit: dobry, tak photoshop to umi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.