tatynek466 Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Včera má dcera hrála na PSP hru 7 wonders ale jsme dost zklamaní hra nejde ukládat, mohli by jste mi, prosím, poradit kde se hra ukládá? Přejel jsem Level 1-1 a byl jsem v 1-2 a potřeboval jsem hru ukončit, tak jsem zmáčknul Start a objevilo se okno Pauzy potom jsem dal Quit game a objevilo se další okno s tím, že jestli opravdu chci ukončit hru, že to mám ještě rozehrané a tak jsem dal Yes, ale nic se mi neuložilo takže zase musím přejet 1-1. Když dám No tak se vrátím do hry. Hrál jsem Story a Free play a nikdy se to neuložilo. Prosím, poraďte jak se to ukládá, přece někde to musí jít. Píšete, že jste to někteří už i přehráli :roll: fakt moc díky za pomoc. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snejky Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Dělníci ve hře musí postavit celý barák, pak to jde uložit. Nahouby systém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Neger Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Dělníci ve hře musí postavit celý barák, pak to jde uložit. Nahouby systém. Fakt na houby systém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatynek466 Odesláno Červenec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Všem moc děkuju za odpověď, s dcerunou hned vyzkoušíme :) A je taky dost divný, že hra má jen 15 MB, doufám, že jsem stáhnul celou hru jinak dostanu pěkný kapky :( .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.