Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jakej Wifi Router pro XBOX 360 ???

-West-Coast-

Otázka

Zdravim,mám doma CDMA Modem od O2 ( nemá ethernetovej vstup atd...takže ho s s tim d-linkem nepropojim ),ale přes ten mi asi fakt internet do xka nepude,takže jsem si koupil Wifi router D-Link Di 524,ale s tim bylo hodně problémů a nakonec ho prodávám s tím,ze jsem se proste k netu nepripojil...

Poradil by mi nekdo nejakej dobrej wifi router s kterym se bezproblémů připojim k netu na xku???

Koukal jsem na tenhle : http://www.xboxline.com/wireless-network-adapter-xbox-360-p-108.html

Je to origo od mrkvosoftu,mate ho někdo?Jak to s ním jde??Je jednoduchý se s nim pripojit k netu nebo bych musel nastavovat ip,dns atd??To by si mel udelat automaticky ne?

Na wifi mám asi 3000Kč,takže se nebojte sem prihodit nejakejdražší kus...už fakt dlouho sním o tom že sizahraju BF Bad Company přes XBOX Live,tak pls helpnete mi...:?

Jo a jeste takovej wifi router se musi pripojit takhle ne?

1 ethernet z touteru do pc , 2 ethernet z routeru do xka , do staci ne? Nebo jeste 3 ethernet s routeru do modemu ( ten co mam ja od O2 ale ethernet vstup nemá )....

Diky moc za odpovedi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ty toho o WiFi moc nevíš, sice boxe nemám ale to je jedno. Box můžeš k netu připojit dvěma způsoby -

1) má na sobě LAN konektor (to je ta jakoby telefonní zdířka akorát širší)

2) WiFi tedy bezdrátově jenže k tomu aby box, na rozdíl od PS3 jenž má bezdrátový

modul v sobě, mohl na NET přes WiFi musíš dokoupit adaptér (to je to co jsi uvedl).

Dále pak potřebuješ přístupový bod to je to co ti vysílá do toho modulu signál, říká se tomu AP a je to router pro připojení k internetu.

Odkaz ke komentáři

• 0

tak poslal by jsi mi pls odkaz na naky tyhle vsechny veci co k tomu potrebuju???Posli naky kvalitnejsi veci,ne naky sracky za 200Kč :D Aby mi ten net vydrzel na dlouho....

máš pravdu no,o wifi vim uplny prdd... ale kdyz mi posles odkaz na veci co budu potrebovat tak to snad uz zmaknu... :)

Odkaz ke komentáři

• 0
tak poslal by jsi mi pls odkaz na naky tyhle vsechny veci co k tomu potrebuju???Posli naky kvalitnejsi veci,ne naky sracky za 200Kč :D Aby mi ten net vydrzel na dlouho....

máš pravdu no,o wifi vim uplny prdd... ale kdyz mi posles odkaz na veci co budu potrebovat tak to snad uz zmaknu... :)

To se nedá, každej z nás má doma jinej NET a tos třeba neuved.

Primární otázkou je jak jsi připojenej k netu na CDMA zapomeň přes to valit hry nemůžeš. Chceš mít vnitřní síť bezdrátovou nebo ti nevadí kabely? Pokud bezdrátovou, máš ve všech PC bezdrátový adaptér? Nevýjde tě levněji natahat kabely?

Odkaz ke komentáři

• 0

Mám proste ten MODEM,od toho vede konektor usb do kompa,pak konektor pro anténu která je na střeše a nakonec konektor dobíjecí (nabíječka)...nic víc..

huhla - jakej net by jsi mi teda doporučil,jelikož si hcci fakt zahrát na xbox live tak přejdu kdyžtak na jinej net :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu