fufys Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Zdravim, tak jsem dneska viděl trailer na NBA 09 Inside a nestačil jsem divit, jak to vypadá božsky :) http://www.gametrailers.com/player/37365.html Jediný co nevim, jestli to bude NBA 09 Inside, nebo NBA Live 365 - nebo to budou 2 rozdílný hry? A při příležitosti se rovnou zeptám, kam chodíte na data vydání PS3 her - dík :) EDIT: Že by Live bylo pro PS2+PS3+X360 a Inside pro PSP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 myslim ze to bude cely NBA 09,...to inside a 365 budou asi novy mody do toho..jako ze kdyz je hrac zranenej ve skutecnosti, ze se tak stane i ve hre a ze se jim bude darit jak kdy (nekdy mrte, nekdy vubec) ;)aspon myslim hele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Takže NBA Live 09 je totálně nabušený :!: Nejdůležitější mi přijde NBA Live Rewind - zápas, který se odehraje v NBA v noci si další den stáhnete a hráči a vývoj bude odpovídat normálnímu zápasu, který se hrál v NBA :wohow: Tato hra bude naprosto pecková, 365 - 365 dní v roce pro nechápavé :D EDIT: Momentálně předobjednávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.