fufys Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2008 Zdravim, tak jsem dneska viděl trailer na NBA 09 Inside a nestačil jsem divit, jak to vypadá božsky :) http://www.gametrailers.com/player/37365.html Jediný co nevim, jestli to bude NBA 09 Inside, nebo NBA Live 365 - nebo to budou 2 rozdílný hry? A při příležitosti se rovnou zeptám, kam chodíte na data vydání PS3 her - dík :) EDIT: Že by Live bylo pro PS2+PS3+X360 a Inside pro PSP ? Citovat
Woozzi Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2008 myslim ze to bude cely NBA 09,...to inside a 365 budou asi novy mody do toho..jako ze kdyz je hrac zranenej ve skutecnosti, ze se tak stane i ve hre a ze se jim bude darit jak kdy (nekdy mrte, nekdy vubec) ;)aspon myslim hele Citovat
fufys Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2008 Takže NBA Live 09 je totálně nabušený :!: Nejdůležitější mi přijde NBA Live Rewind - zápas, který se odehraje v NBA v noci si další den stáhnete a hráči a vývoj bude odpovídat normálnímu zápasu, který se hrál v NBA :wohow: Tato hra bude naprosto pecková, 365 - 365 dní v roce pro nechápavé :D EDIT: Momentálně předobjednávám Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.