Guest Neger Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Dnes jsem si koupil novou sony duo 4 gb a potřebuji pomoc. Jak se normálně ukládá do adresářů picture atd.... tak ty adresáře tam nejsou,co mám udělat Děkuji:idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 1) zformatuj kartu v PSP .. nebo 2) vytvor si je omg.. :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Máš to zformátované? Jestli ne, tak to naformátuj v PSPčku. Anonym: Tak jsi byl rychlejší :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 23, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Zformatuj kartu v psp : Setings -- system setings -- format memory stick Slozky se tam samy vytvori , priste cti topik pro zacatecniky , a nebo manual k psp nez zalozis tak stupidni topik... Edit : byly rychlejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Neger Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Díky Vám všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest Neger
Dnes jsem si koupil novou sony duo 4 gb a potřebuji pomoc.
Jak se normálně ukládá do adresářů picture atd....
tak ty adresáře tam nejsou,co mám udělat
Děkuji:idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts