deep_six Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Zdravím, dnes jsem flashnul uspěšně svoje X360, vypálil Army of two stažené z netu se steathem (testnuto v mulleteru) a připojil se na LIVE. Při startu hry se nabídl update pro hru. Teď otázka :) , můžu tenhle update beze strachu stáhnout, když mám aplikovanej stealth, iXtreme 1.4 ? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 update se objevil pri spusteni hry, nebo az po pripojeni na live? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 23, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 J normalne updatuj , taky normalne updatuju :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deep_six Odesláno Červenec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 na Livko jsem byl připojenej od začátku, před spustěním, ale mám nastavený po spuštění Dashboard a až pak puštění hry ručně. Uvidíme, kdyžtak to poletí z okna a bude novej, když jsem přežil Flash, tak se přece nezastavim u takovyhle prkotiny :) Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 normalne se neboj ja taky updatoval dostal by si ban jen co to das do dvd romky kamos dostal ban jenom ze sel na marketplace a mel v dvd romce COD 4 bad kreon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
deep_six
Zdravím, dnes jsem flashnul uspěšně svoje X360, vypálil Army of two stažené z netu se steathem (testnuto v mulleteru) a připojil se na LIVE.
Při startu hry se nabídl update pro hru.
Teď otázka :) , můžu tenhle update beze strachu stáhnout, když mám aplikovanej stealth, iXtreme 1.4 ?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts