Thommino Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Chtěl sem se zeptat je nějaký rozíl mezi normální paměťovou kartou do PSP MS pro duo a kartou micro sd, když si k ní vezmu přechodku? Zajímalo by mě jestli to sníží nějak kvalitu, nebo tak. Díky za odpověď. :thx: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 MicroSDčka jsou pomalejší než MSPD (Obzvlášť oproti Ultra II třeba). Na většinu her ale stačí, jenže s hrami jako je GoW, CC:FF7, GTAčka nestíhá. Zase jsou mnohem levnější :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thommino Odesláno Červenec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 MicroSDčka jsou pomalejší než MSPD (Obzvlášť oproti Ultra II třeba). Na většinu her ale stačí, jenže s hrami jako je GoW, CC:FF7, GTAčka nestíhá. Zase jsou mnohem levnější :D No o mnoho nevím, viděl sem za 790,- Micro SD s přechodkou a za 990,- MS pro duo od SONY. Nevím zda-li si vzít jednu z nich, nebo koupit na alze Ultra II za 980,- + poštovný. :? Ale díky teda za radu tu MSD si teda nevemu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozon Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 No o mnoho nevím, viděl sem za 790,- Micro SD s přechodkou a za 990,- MS pro duo od SONY.Nevím zda-li si vzít jednu z nich, nebo koupit na alze Ultra II za 980,- + poštovný. :? Ale díky teda za radu tu MSD si teda nevemu... Ale to si chceš koupit 1GB, ne?? Bejt tebou bych bral určitě Ultra II, jestli na to máš peníze. A jestli ne, tak bych bral rozhodně SanDisk a ne Sony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukyc Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 já mam micro sd i pro duo a nevidim mezi nima žádnej rozdíl jen ten že micro sd je mnohem levnější kámoš má i m2 kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thommino Odesláno Červenec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Ale to si chceš koupit 1GB, ne??Bejt tebou bych bral určitě Ultra II, jestli na to máš peníze. A jestli ne, tak bych bral rozhodně SanDisk a ne Sony. Ne bavím se o 4GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R3jpy Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 No a co konkrétně doporučujete za kartu.Chtěl bych 8GB...Pžemejšlím přímo od SONY nebo SANDICK ULTRA II...Nebo která je vůbec nejlepší karta co se rychlosti týče....Stačí ta ULTRA II na hraní ISO her..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Sandisk je lepší. ULTRA II stačí bohatě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karas12 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 já mám tuhle a jsem s ní náramně spokojen: SanDisk MemoryStick PRO DUO Ultra II 4GB Paměťová karta SanDisk Ultra II Memory Stick PRO Duo byla vyvinuta pro profesionální uživatele, kteří pracují s velkými objemy fotografovaných dat a vyžadují rychlý přenos dat z digitálního fotoaparátu na paměťovou kartu. Minimální garantovaná přenosová rychlost dat je až 10MB/s. Kapacita 4096 MB Typ Memory Stick Duo Rychlost zápis 9 MB/s Rychlost čtení 10 MB/s Doporučená cena: 1 490,- Kč (1 252,- Kč bez DPH)-ted stojí cca 1100 kč viz.:http://www.elektro-koscom.cz/SanDisk-MemoryStick-PRO-DUO-Ultra-II-4GB-I1718.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nE0TiT Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 No a co konkrétně doporučujete za kartu.Chtěl bych 8GB...Pžemejšlím přímo od SONY nebo SANDICK ULTRA II...Nebo která je vůbec nejlepší karta co se rychlosti týče....Stačí ta ULTRA II na hraní ISO her..? no nad tou SONKOU nepremyslej ani z legrace....a ULTRA II urcite staci....nic lepsiho za normalni peniz nesezenes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukyc Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 já mam radši micro sd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 já mám 8GB micro a pohoda a třeba takové gta ani gow se mi nesekaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 4GB M2 kartu s redikci sezense za cca 650,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Impresion33 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 jo ale 4GB normani kartu SANDISK ms pro duo sezena za 550KC tu: http://www.itage.cz/p2702-4gb-memory-stick-pro-duo-adapter-pro-memory-stick-sandisk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R3jpy Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 tak moc díky chlapi sáhnu po SanDisku ULTRA II 8GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Thommino
Chtěl sem se zeptat je nějaký rozíl mezi normální paměťovou kartou do PSP MS pro duo a kartou micro sd, když si k ní vezmu přechodku? Zajímalo by mě jestli to sníží nějak kvalitu, nebo tak. Díky za odpověď. :thx:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts