GoD Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 tak sem se nudil a vytvoril sem svoji 1. hru (je to fakt děs :D) Je to nedodělaná verze která má jen 3 kola :D HRA: FUNGUJE HISCORES I SIVE GAME, RESTART GAME ® - Zkomentujte to :D http://ulozisko.sk/71979/God_of_Ball.exe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 odpovedel sis sam - je to fakt děs :D, ne jestli je to prvni tak to dcla de, jen tak dal :) kazdej nejak zacina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 pekne!!na 1.hru :-) jak jsi tu hru vytvoril? chtel bych taky neco zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Driver: je to GameMaker GoD: vykašli se na GameMaker a nauč se normálně programovat (třeba C), je to mnohem užitečnější a dají se v tom udělat mnohem lepší věci než v GM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Červenec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Sem se jentak nudil, nemyslel sem to vazne, ani nic udelat nechci :) ale dik za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 aha to je PC já mysel ze PSP ja jsem trouba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 aha to je PC já mysel ze PSPja jsem trouba Eh dobrý no. Ale stává se :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 taky sem udělal hru v Game Makeru bylo to hodně podobný madness combat jen jiný postavičky ale vzdal sem to udělal sem menu a začátek :lol: vim ze to neni nejlehci jen tak z fleku a kdyz je to prvni hra tak je to dobry .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts