KozelKamil Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Jsem novacek v tomto tematu i na teto strance, tak me nekamenujte. Chtyl bych se zeptat co muze vse byt za problem pri rozsviceni 3kruhu na xboxu?Znamena to jen to, ze xbox byl flashovan a je problem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DaveMax Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 RRoD muzes mit i na orig. X360, vetsinou de o problem s prehrivanim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KozelKamil Odesláno Červenec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 RRoD muzes mit i na orig. X360, vetsinou de o problem s prehrivanim. Cili to neznamena to, ze to muze byt jen flashem?To znamena, ze se muze teda napr prehrivat ci nejak hlodat atd atd.Neznamena to jen jednu chybu tedy?Myslim, jestli jsou ty tri kruhy specificke jen pro jeden druh zavady ci ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DaveMax Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Rek bych, ze se to tyka jen toho prehrivani a prehrat se ti muze samozrejme X360 jak s flashem, tak i s originalnim fw, ale u verzi vydanych po zari 2007 uz to riziko prehrati neni tak velky, jak u drivejsi, pokud ho vsak nezavres nekam do skrinky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Amper Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 s flashem podle me RROD vubec nesouvisi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KozelKamil Odesláno Červenec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 No nevim. Dela to ihned po zapnuti xboxu, a na obrazovce to neukazuje nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NEOZALMAN Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 :bash: jinak pokud ti sviti red ring staci rozebrat xko, vyndat oba chladice, odstranit starou pastu, opet nanest nejakou kvalitní pastu, ja používat zalman Super Thermal Grease , už jsem zprovoznil nekolik xboxu a bez problemu, do dneska mam svuj a že mi už jede 2 roky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KozelKamil Odesláno Červenec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 :bash: jinak pokud ti sviti red ring staci rozebrat xko, vyndat oba chladice, odstranit starou pastu, opet nanest nejakou kvalitní pastu, ja používat zalman Super Thermal Grease , už jsem zprovoznil nekolik xboxu a bez problemu, do dneska mam svuj a že mi už jede 2 roky :-) nestviti!! Blikaj tri diody!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NEOZALMAN Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 nestviti!! Blikaj tri diody!! no ja myslel ,blikaj... sem se prepsal :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KozelKamil Odesláno Červenec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 no ja myslel ,blikaj... sem se prepsal :) A ses si hodne jistej, ze to bude teplotou? Je divny aby to blikalo ihned po zapnuti, to prece xbox neni zahratej, to se mi nezda, ze by to bylo teplotou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NEOZALMAN Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 A ses si hodne jistej, ze to bude teplotou?Je divny aby to blikalo ihned po zapnuti, to prece xbox neni zahratej, to se mi nezda, ze by to bylo teplotou. jj sem, ja mel pod rukou 9 xkek a vsechny to delaly, ted normal jedou, zatim si nikdo nestezoval:bash: naposled sem koupil xko od dante1986 a ten už taky maka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 24, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Je to tim ze se procak oddelil od chladice , da se tim predejit takovymi podlozkami pod desku , prodava se to na ebay . To znamena ze xbox procak se nemuze dostatecne chladit ani pro zapnuti :) Vsak si zkus oddelat chladak od procaku co mas v pc , jen ti pipne a hned se vypne :D Jinak reseni opravy uz tu psal neozalman , takze nema smysl to uz resit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KozelKamil Odesláno Červenec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Je to tim ze se procak oddelil od chladice , da se tim predejit takovymi podlozkami pod desku , prodava se to na ebay . To znamena ze xbox procak se nemuze dostatecne chladit ani pro zapnuti :) Vsak si zkus oddelat chladak od procaku co mas v pc , jen ti pipne a hned se vypne :DJinak reseni opravy uz tu psal neozalman , takze nema smysl to uz resit... OKOK, jeste by me zajimala jedna vec.Kdyz koupim Xbox tady nebo v Anglii, bude oboji pal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NEOZALMAN Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 OKOK, jeste by me zajimala jedna vec.Kdyz koupim Xbox tady nebo v Anglii, bude oboji pal? ja mam xko z anglie a jede mi pal :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KozelKamil Odesláno Červenec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 ja mam xko z anglie a jede mi pal :roll: Jde nejak poznat stari xboxu podle nejakyho stitku?Myslim mesic a rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 PAL je evropa takže jo bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KozelKamil Odesláno Červenec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Nevite to nekdo, jestli nekde podle nejakyho stitku poznam stari xboxu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 asi tak jak říká kaštan pro ty co nepochopili jsou tři možnosti, PAL, NTSC-U a NTSC-J ....jednoduše řečeno PAL = evropa, NTSC-U = amerika, NTSC-J= japonsko, jiné možnosti nejsou a když koupíš v anglii tak snad každý ví že spadá do evropy, co se týče štítku nevím :) se na něj koukni a zbytečně nespamuj a necituj příspěvky když se pak bavíš o něčem jiném jen zbytečně zvětšuješ velikost postů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Amper Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Nevite to nekdo, jestli nekde podle nejakyho stitku poznam stari xboxu?primo v xku kdyz si das serial number v nastaveni tam by mohlo byt napsano datum vyroby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Je to zezadu na boxu stitek ja tam mam december 2007 napriklad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KozelKamil Odesláno Srpen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Takze Xko uz mam doma a rozebral jsem ho.Jak rikam, jsou problemy s temi tremi kruhy.Sundal jsem oba chladaky a aplikoval novou pastu.Zapnu xko, ale furt stejnej problem, nic jsem neporesil:? postupoval jsem podle navodu na youtube zde: http://www.youtube.com/watch?v=LXwXC1IE_ck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 napiš uživateli Neozalman, jinak se to tu stejně ubírá jiným směrem a ROD už tu je na foru řešený několikrát takže lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KozelKamil
Jsem novacek v tomto tematu i na teto strance, tak me nekamenujte.
Chtyl bych se zeptat co muze vse byt za problem pri rozsviceni 3kruhu na xboxu?Znamena to jen to, ze xbox byl flashovan a je problem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
21 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts