Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Red rings

KozelKamil

Otázka

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
RRoD muzes mit i na orig. X360, vetsinou de o problem s prehrivanim.

Cili to neznamena to, ze to muze byt jen flashem?To znamena, ze se muze teda napr prehrivat ci nejak hlodat atd atd.Neznamena to jen jednu chybu tedy?Myslim, jestli jsou ty tri kruhy specificke jen pro jeden druh zavady ci ne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Rek bych, ze se to tyka jen toho prehrivani a prehrat se ti muze samozrejme X360 jak s flashem, tak i s originalnim fw, ale u verzi vydanych po zari 2007 uz to riziko prehrati neni tak velky, jak u drivejsi, pokud ho vsak nezavres nekam do skrinky ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

:bash: jinak pokud ti sviti red ring staci rozebrat xko, vyndat oba chladice, odstranit starou pastu, opet nanest nejakou kvalitní pastu, ja používat zalman Super Thermal Grease , už jsem zprovoznil nekolik xboxu a bez problemu, do dneska mam svuj a že mi už jede 2 roky :-)

Odkaz ke komentáři

• 0
:bash: jinak pokud ti sviti red ring staci rozebrat xko, vyndat oba chladice, odstranit starou pastu, opet nanest nejakou kvalitní pastu, ja používat zalman Super Thermal Grease , už jsem zprovoznil nekolik xboxu a bez problemu, do dneska mam svuj a že mi už jede 2 roky :-)

nestviti!! Blikaj tri diody!!

Odkaz ke komentáři

• 0
A ses si hodne jistej, ze to bude teplotou?

Je divny aby to blikalo ihned po zapnuti, to prece xbox neni zahratej, to se mi nezda, ze by to bylo teplotou.

jj sem, ja mel pod rukou 9 xkek a vsechny to delaly, ted normal jedou, zatim si nikdo nestezoval:bash:

naposled sem koupil xko od dante1986 a ten už taky maka

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Je to tim ze se procak oddelil od chladice , da se tim predejit takovymi podlozkami pod desku , prodava se to na ebay . To znamena ze xbox procak se nemuze dostatecne chladit ani pro zapnuti :) Vsak si zkus oddelat chladak od procaku co mas v pc , jen ti pipne a hned se vypne :D

Jinak reseni opravy uz tu psal neozalman , takze nema smysl to uz resit...

Odkaz ke komentáři

• 0
Je to tim ze se procak oddelil od chladice , da se tim predejit takovymi podlozkami pod desku , prodava se to na ebay . To znamena ze xbox procak se nemuze dostatecne chladit ani pro zapnuti :) Vsak si zkus oddelat chladak od procaku co mas v pc , jen ti pipne a hned se vypne :D

Jinak reseni opravy uz tu psal neozalman , takze nema smysl to uz resit...

OKOK, jeste by me zajimala jedna vec.Kdyz koupim Xbox tady nebo v Anglii, bude oboji pal?

Odkaz ke komentáři

• 0

asi tak jak říká kaštan pro ty co nepochopili jsou tři možnosti, PAL, NTSC-U a NTSC-J ....jednoduše řečeno PAL = evropa, NTSC-U = amerika, NTSC-J= japonsko, jiné možnosti nejsou a když koupíš v anglii tak snad každý ví že spadá do evropy, co se týče štítku nevím :) se na něj koukni a zbytečně nespamuj a necituj příspěvky když se pak bavíš o něčem jiném jen zbytečně zvětšuješ velikost postů

Odkaz ke komentáři

• 0

Takze Xko uz mam doma a rozebral jsem ho.Jak rikam, jsou problemy s temi tremi kruhy.Sundal jsem oba chladaky a aplikoval novou pastu.Zapnu xko, ale furt stejnej problem, nic jsem neporesil:?

postupoval jsem podle navodu na youtube zde:

http://www.youtube.com/watch?v=LXwXC1IE_ck

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu