Senpu Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Co si o teto hre myslite?? Me to bavi ale nektere otazky jsou vazne tezke... Nevite jestli nebude u EU verze ohlasena CZ?? jako u Verze na PS2 co byla jednou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 25, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Dneska by me to melo dovalit od Sony tak to muzu odzkouset , ale spis si myslim ze to bude eng... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Dneska by me to melo dovalit od Sony tak to muzu odzkouset , ale spis si myslim ze to bude eng... Dobre diky :) (ja mam totiz US verzi tam to pochopitelne neni,tak ze by tto bylo v EU) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Já to mám taky v ENG, mylím že mám evropskou verzi, ale teď si nejsem jistej, mám ji už pár dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 25, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Hral sem to na umd a je to eng a polsky :dozey: Takze na **** :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Hral sem to na umd a je to eng a polsky :dozey: Takze na **** :D Diky(zabit tu sony :lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Ani Buzz!: Quiz TV není česky, to mě docela štve, ale ten Master Quiz je na angličtinu dost lehkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Ani Buzz!: Quiz TV není česky, to mě docela štve, ale ten Master Quiz je na angličtinu dost lehkej To jo no (nejradeji mam ty filmy :lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.