Drasto Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Bych mel maly dotaz:) jesli se muzu podle tohodle videa ridit?nebo jesli neni naka stranka kde jsou videa od cechu jak rozebyrat PSP atd sice tu jsou navody atd ale video je video:) diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Bych mel maly dotaz:) jesli se muzu podle tohodle videa ridit?nebo jesli neni naka stranka kde jsou videa od cechu jak rozebyrat PSP atd sice tu jsou navody atd ale video je video:) diky a video mas kde? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drasto Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 omg lol omlouvam se:Duz tam je:):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Tak jak koukam tak to ma natoceny dobre, ale rozebrat cele PSP jen kvuli drivkum? :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drasto Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 no videl jsem video jak ty dvirka vyndal rukou ale nechci nak znicit ty panty nebo tak neco a aspon se do toho PSP uz taky podivam:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 no videl jsem video jak ty dvirka vyndal rukou ale nechci nak znicit ty panty nebo tak neco a aspon se do toho PSP uz taky podivam:) Jsem videl taky, ale mam dojem ze se jedna pouze o FAT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mariyo Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 co jsem se tak na youtube díval tak tam je spousta výborných videí jako tutoriálú na rozebrání psp.. můžeš se řídit podle většiny videí ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Drasto
Bych mel maly dotaz:) jesli se muzu podle tohodle videa ridit?nebo jesli neni naka stranka kde jsou videa od cechu jak rozebyrat PSP atd sice tu jsou navody atd ale video je video:) diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts