GoD Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Máte na PSP nový, něčím zajímavý koupený kryt nebo folii? Má to vůbec cenu? zajimali by me vaše názory :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Uz to tady bylo, kazdej tady na foru ma aspon HORI folii a neoprenovy pouzdro. A urcite jestli si nekoupis tyhle 2 veci za mene nez 300 tak si PSP poskrabes a bude te to srat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Nho ja uz mam beztak prasklej displej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 nemám ani jednu z těch dvou věcí a pokud se k psp nechováš jak prase nic se ti nestane, mám akorát klasický black pouch pro přenos a bohatě stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Nho ja k němu nejsem surovej, je krásný až na displej, sem poslouchal hudbu a usnul sem, probudim se .. a displej v ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 to by ti folie stejně nepomohla :D možná ani kryt :D ten plastový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 nemám ani jednu z těch dvou věcí a pokud se k psp nechováš jak prase nic se ti nestane, mám akorát klasický black pouch pro přenos a bohatě stačí a jaky je podle tebe rozdil v black pouch a neoprenovy pouzdro. Ja jsem si udelal pouze jeden skrabanec na folii, kdyz mi pspcko vyklouzlo nejakym zpusobem z toho pouzdra v tasce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 či já vím :D pouch je pouch, těžko říct co myslíš neoprenovým pouzdrem..to chce nazývat věci pravými jmény :D taky neříkám pouchi pěnové pouzdro :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Rofl, myslel jsem neco ve stylu... napr takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Rofl,myslel jsem neco ve stylu... napr takhle: Tak to te musim opravit, tohle je normalni samolepka, nikoli folie :) Jak sam dante rika, nazyvejme veci pravimi jmeny ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Popis : Fólie na PSP Samolepící kryty, které brutálně odliší vaše PSP ! Montáž nalepením, netřeba demontovat PSP. - fólie umožňuje odlepení a opakované použití FOlie na psp :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 ano folie na psp ne folie na lcd psp :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Taky kdo vraviel na lcd? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
GoD
Máte na PSP nový, něčím zajímavý koupený kryt nebo folii? Má to vůbec cenu?
zajimali by me vaše názory :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts