xDante1986 Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 no tak jsem včera konečně zkoušel FF4 a zjistil jsem že to není jen stará /graficky předělávka ale uděláno ve 3D a velmi pěkně, hra mě nadchla myslím že za zahrání stojí, uvidíme asi se do toho brzo pustím, je už někdo dál od začátku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Jsem zrovna u "dobývání" Baron Castle a zabití Carmazzia nebo tak nějak :D Dostal jsem náklep XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 jak asi daleko...už si to moc nepamatuju já dorhál tu klasickou verzi...teď hraju castlevaniu a pak se vrhnu na tohle :) bo je to nářez :) celkem mě zajímá jestli takhle předělají i 5 a 6. díl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Doufám aspoň v pátej, nejlepší hudba ze starších FF :P Takhle... Je to po tom, co se Cecil z dark knighta stane paladinem, fakt nevim jak je to daleko, protože nemám přehled o celkové délce hry :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 jo jo vím :D no pátej.....je asi po 7 nejlepší díl FF jsou tam joby a je to parádně zmáklé i co se týče questů esperů je tam taky hodně (esper = summon) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Vím vím ;) Espeři jsou i v Revenant Wings :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 je to v podstatě to samé během všech dílů ff už to mělo tolik názvů ...summon, esper, eidolon :) co se týče ff 4 tak byl parádní jdu se kouknout jací tam jsem espeři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.