bambus79 Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 potreeboval bych poradit stahl jsem si sestavy na ps3.stahl jsem je do pc a dam je na flashku a co potom pujde to nejak dostat do hry?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 a máš to sestavy vůbec pro ps3 verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bambus79 Odesláno Červenec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 jojo jsou to sestavy stazene z arenacenter.net a jsou pro ps3 nebo jestli mi muzes v kostce prelozit tohle anglicky moc neumim diky 1. Download the compressed file. 2. Open it up. 3. Extract it to whatever drive/folder that you like. Desktop is easiest since you can just delete it afterwards. 4. Be sure to unzip it while keeping the folder structure intact: PS3/SAVEDATA/…(roster file). If you don’t have those two folders, the PS3 will not recognize the file. 5. Copy them to any USB device you have; a flash drive, a mp3 player, whatever. 6. In the main PS3 menu, scroll right to “Game, move up to “Saved Data Utilty” and then “USB Device”. 7. Locate the NHL Rosters file and press triangle to copy it over to your PS3’s hard drive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bambus79 Odesláno Červenec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 tak do ps3 uz jsem to dostal ale kdyz dam ve hre load tak to ty sestavy nenajde nevite jak je to mozne jsou to opravdu sestavy pro ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 pokud chápu dobře tak podle toho co je napsáno, tak překopíruješ soubor přímo v ps3 takže automaticky při loadingu už máš nové sestavy ve hře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bambus79 Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 prekopiruje se to v ps3 v hlavnim menu zapnes hru a pak v menu das load rosters ale ty sestavy to nanenajde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 to je blbost...pokud překopíruješ původní sestavu co tam je , tak by se ty sestavy měli načíst přij loadingu hry....věř mi...zkontroluj ty sestavy....u nějaké změny, kterou jsi si jistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bambus79 Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 mel jsem tam svoje sestavy a knim jeste tyhle muzes jich mit ulozenych kolik chces.pri nahravani hry se vzdy nahraje jen nastaveni sestavy se musi nahrat v menu ty se automaticky nenahrajou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 ale chápeš že původní setavy co tam byli jsi vlastně přepsal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bambus79 Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 neprepsal kdyz se hra zapne tak mas sestavy od ea jako kdyz mas hru koupenou ulozeny musis loadnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 v návodu je, že máš překopírovat na hdd takže se koukni jestli mají správný tvar, koncovku atd....nejlíp tam kde jsi to stahoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bambus79 Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 prave ze maj spravny tvar nejde mi to do hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 tak je smaž, v pc přepiš na stejný název těch sestav co máš v ps3 a pak je v ps3 přepiš, měli by se načíst místo těch původních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystof94 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 nemas US verzy save hry??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bambus79 Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 tak to me nenapadlo vidis je to stazeny odsud http://flyermania.home.insightbb.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bambus79
potreeboval bych poradit stahl jsem si sestavy na ps3.stahl jsem je do pc a dam je na flashku a co potom pujde to nejak dostat do hry?diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.