armyk Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Čau, ted jsem měl narozky a chci si koupit PSP z ameriky. Ale naskítá se mnoho problémů: 1)v americe maj jinou zásuvku takže budu muset koupit u nás novou nabíječku pro PSP Slim ,nebo postačí stárá z FAT? 2)Pudou mi na něm iso které si stáhnu třeba u vás ,nebo hry které jsou ripnuté z Americké verze hry? Díky za odpověd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 26, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 1. na nabijecku ti staci redukce , je delana na napeti 110-240 V :) A nebo muzes v pohode pouzit tu z fat psp... 2. Isa ti pujdou normalne vsechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 a nebo si stačí koupit takovou bílou krabičku za 30kč a máš hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 armyk Odesláno Červenec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 díky kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nE0TiT Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 jedina zmena bude jen ze mezi cz zasuvkou a usa kolikem bude redukce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RWTF Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 A nevyplatí se ti koupit Slimko od někoho z CZ?když máš ty narozeniny :) jinak ISO určo dou ! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 v usa koupí nový o tak o 1000 levněji než tady použitý :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 armyk Odesláno Červenec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 CZ = 4500kč USA = 2500kč poštovný pár dolarů takže se to vyplatí. Jenom mě štve že tam zřejmě bude ta PB ochrana:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
armyk
Čau,
ted jsem měl narozky a chci si koupit PSP z ameriky. Ale naskítá se mnoho problémů:
1)v americe maj jinou zásuvku takže budu muset koupit u nás novou nabíječku pro PSP Slim ,nebo postačí stárá z FAT?
2)Pudou mi na něm iso které si stáhnu třeba u vás ,nebo hry které jsou ripnuté z Americké verze hry?
Díky za odpověd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts